Jen Hellboy může zachránit svět...
zdroj: tisková zpráva

Jen Hellboy může zachránit svět...

5. 2. 2007 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

...a vy s ním, pokud máte PS3, X360 nebo PSP a počkáte si do léta tohoto roku.

Léto tohoto roku bylo předurčeno k nástupu titulu Hellboy, third-person akční hry vývojářského studia společnosti Konami, jenž je směřován na platformy X360, PS3 a PSP, a ze kterého vám dnes můžeme nabídnout sadu nových ukázek. Komiksovou postavičku, jejíž jméno nese hra v názvu, určitě všichni znáte. Konami se vám chystá předložit její nová dobrodružství, při kterých dojde k odhalení ďábelského plánu nacistů na ovládnutí světa. Vy spolu s nadlidskými silami nadaným Hellboyem budete muset tento plán překazit a zlikvidovat šíleného Hermanna Von Klempta dříve, než stačí své zlo na nešťastný svět vypustit...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Podle vývojářů je jednou z klíčových vlastností této hry to, že hráči budou mít při hraní určitou možnost taktického rozhodování. Nepůjde o žádné složité systematické plánování akce, ale o momentální záležitost vycházející ze situace a zahrnující zejména interakci s okolním prostředím. S tím se pojí další důležitá vlastnost titulu, a to jeho vizuální stránka (základem je Mercury 3 engine). Tvůrci si dávají hodně záležet na tom, abyste byli do herního světa vtaženi jak nejvíce to půjde. Inspiraci při tom nehledali pouze v původním komiksu, ale rovněž v jeho filmovém ztvárnění. Významnou roli přitom zde hrají stíny, kde se mohou ukrývat nepřátelé, z nichž uvidíte pouze oči svítící do tmy. V tomto smyslu však autoři zdůrazňují, že zároveň nemají tímto konceptem v úmyslu zpomalovat akci. O špionáži tento projekt prý rozhodně není.

Vedle singleplayeru se silným příběhem bude mít Hellboy připravenu i kooperativní hru až pro 4 hráče (záleží na platformě). Jeden z nich vždy ztvární přímo Hellboye osobně a ti ostatní se pak vžijí do rolí Abeho, Liz a dalších postaviček z komiksového i filmového světa. V každém případě budou součástí kooperativního módu různé kooperativní chvaty a využití tu najdou schopnosti každého z hrdinů.
zdroj: Gamer

korgull

Nejnovější články