Jaké bude Rainbow Six: Vegas ve verzi pro PS3?
zdroj: tisková zpráva

Jaké bude Rainbow Six: Vegas ve verzi pro PS3?

8. 6. 2007 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Taktická akce Rainbow Six: Vegas, která už je nějaký ten pátek na trhu pro ostatní platformy (mega-recenze), se chystá v brzké době na PS3.

Majitelé konzole od Sony ji budou moci na svém systému uvítat koncem tohoto měsíce a mohou se logicky připravit na skutečnost, že půjde o téměř identickou kopii Xbox 360 inkarnace. Nicméně UbiSoft několikaměsíční prodlevu ve vydání využil k něco málo vylepšením a také využití unikátních funkcí Sixaxis padu. Řady příjemných změn se údajně dočká online multiplayer, který lze samozřejmě oproti hraní na X360 očekávat gratis, přičemž nebude chybět ani co-op. Tento bude možné sehrát jak online, skrze LAN propojení či na jedné konzoli (pro dva hráče ve splitscreenu).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sixaxis ovladač se dočká upotřebení např. u průzkumné kamerky, se kterou sondujete terén za zavřenými dveřmi. Její naklánění přitom nemusíte definovat analogem, ale právě pohyby Sixaxisem. Ten má jinak zaručovat identickou zkušenost stran kvalitně navrženého ovládání, jako X360 pad, což je rozhodně příjemné zjištění. Stejně jako povědomí, že se tu objeví předělaná klasická Presidio mapa pro co-op snažení v režimu Terrorist Hunt, která má mít mnohem více objektů, za nimiž se budete moci krýt. Teroristé (o velkém počtu) však o vaší přítomnosti mají od počátku vědět, takže vás má čekat pořádně obtížný úkol. Rainbow Six: Vegas zatím vyhlíží na PS3 o něco málo hůře, z grafického hlediska (méně efektů), přičemž v maximálním podporovaném rozlišení 1080i to hře dvakrát nesluší - ani zdaleka tolik jako ve "standardním" 720p.
zdroj: IGN

mart

Nejnovější články