Jak se hraje Mafia 2?
zdroj: tisková zpráva

Jak se hraje Mafia 2?

8. 4. 2010 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

První dojmy přibližují novou misi a také si stěžují na model řízení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Na zámořské výstavě PAX East si veřejnost mohla poprvé vyzkoušet hratelné demo Mafie 2 a nechyběli u toho ani nejrůznější zahraniční novináři. Část jejich dojmů zprostředkovala česká fansite:

    Začal jsem prodejem cigaret lidem na ulici, když se objevila skupina "mexikánců", kteří si něco chtěli začít. Po filmečku podpálili náklaďák, který patřil Vitovi a jeho šéfovi. Později si je najdete v jejich sídle, které za pomoci několika milionů kulek a pár zápalných lahví zničíte.

    Bohužel pro vás je jejich první úkryt prázdný, vydáte se proto do slévárny, kde by se podle všeho měli ukrývat. Po další dlouhé cutscéně váš šéf zasáhne několik chlapíků do obličeje baseballovou pálkou, po dalších vystřelí. Poté začnou protivníci unikat a vaším úkolem je zabití všech, pokud chcete dokončit misi.
A jsou v tom i nějaké zápory? Redaktor serveru Gaming Bits si stěžoval na trhání obrazu na velkém dvaatřicetipalcovém displeji a také mu potíže způsobovalo řízení, které bylo tak realistické, že neustále hráč narážel do jiných vozidel a dalších předmětů.

Mafia 2 vyjde 27. srpna pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Nové video z hraní Mafia 2  [31.3.2010 11:11]
Tiskovka Cenegy k termínu Mafia 2  [26.3.2010 22:22]
Vyčištění ocelárny v krycí akci z Mafia 2  [10.3.2010 21:21]

zdroj: fansite

levis

Nejnovější články