Internetové nebezpečí jménem The Calling
zdroj: tisková zpráva

Internetové nebezpečí jménem The Calling

30. 7. 2009 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Záhadná webová stránka bude stát na začátku wiičkového hororu od Konami.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Z dílen společnosti Hudson Soft zamíří na jaře příštího roku na konzoli Wii zajímavý horor jménem Calling. Příběhová osnova začíná u záhadné internetové Černé stránky s počítadlem, jež v případě, že na ní "něco" uvidíte, věstí vaši smrt. Mnozí ji označují za hoax, jiní ovšem zase za cestu k něčemu opravdu zlověstnému, přičemž ono počítadlo zohledňuje množství lidí, kteří již zemřeli - právě po návštěvě Černé stránky.

Ti, co "něco" na Černé stránce nakonec najdou, upadnou do kómatu, ve kterém se přenesou do zvláštní dimenze mezi životem a smrtí, obývanou duchy. Údajně hodně interaktivní herní prostředí má být tvořeno ze vzpomínek již zemřelých osob, ocitnete se tak v různých domech, školách či nemocnicích, kde se budete snažit oddálit vlastní smrt. Ovšem za dopomoci nástrojů, jako je baterka, poznámkový blok, rádio a hlavně skrze intuitivní ovládání na pohyb citlivého wiimote.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Klaustrofobické herní prostředí, hra světla a stínu a podivní spirituální nepřátelé, co s vámi budou pravidelně komunikovat skrze mobilní telefon (jehož má zajímavě suplovat wiimote), mají ve finále vytvářet jedinečný herní prožitek. Prožitek, ve kterém přijdou ke slovu četná puzzle, jejichž postupným řešením a nacházením únikových cest - před občasným útokem ze strany duchů, snad dokážete přežít tuhle noční můru.

The Calling vyhlíží jako příjemná snaha o originální hororový pokus, který se objeví na Wii na jaře roku 2010.
zdroj: EG

mart

Nejnovější články