Info o olympiádě Salt Lake City 2002
zdroj: tisková zpráva

Info o olympiádě Salt Lake City 2002

17. 5. 2001 4:51 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatel Eidos by byl hloupý, pokud by náležitě nevyužil svou šestiletou licenci od International Sports Multimedia na počítačové zpracování všech olympijských her a tak není překvapením, že ohlásil hru k zimnímu klání, které vypukne v Salt Lake City začátkem příštího roku.

Tu stejně jako loňskou letní olympiádu Sydney 2000 (recenze od Bedly, 80%) připravuje zkušený britský tým Attention to Detail, avšak rozdíl mezi těmito hrami bude kromě ročního období hlavně v počtu obsažených disciplín. Zatímco v Sydney 2000 jsme se mohli kochat celkem dvanácti sporty, ve hře Salt Lake City 2002 si jich zkusíme pouhou polovinu, což je dáno specifikou zimních sportů a většími nároky na jejich zpracování či ovládání - koho by také bavilo trávit u monitoru věčnost například ve 20 km závodu na běžkách ;) Kvůli tomu se ve hře setkáme "pouze" se sjezdem & slalomem (muži i ženy), paralelním snowboardingem, akrobatickým lyžováním, bobováním a skoky na lyžích.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Olympiáda Salt Lake City 2002 se jako obvykle chystá ve verzích pro Playstation 2 (listopad 2001) a pro PC (leden 2002). Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články