Indy a honička v Lego Star Wars The Complete Saga
zdroj: tisková zpráva

Indy a honička v Lego Star Wars The Complete Saga

4. 10. 2007 23:23 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Hvězdné války z Lego kostiček znovu ožijí s novou úrovní na Coruscantu a možností hrát za Indiana Jones.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Již před časem jsme psali o chystané kompilaci Lego Star Wars: The Complete Saga, která kromě všech šesti Epizod z obou her dále přinese nové postavy a úrovně. Zatímco v původním Lego SW začala Epizoda II Obi-Wanovou návštěvou na planetu Kamino, v Complete Saga jí bude předcházet památná honička na Coruscantu, v níž Anakin pronásleduje nájemnou lovkyni Zam Wessell.

Protože v rušném vzdušném provozu města byste se snadno ztratili, hra vás bude navádět pomocí zelených checkpointů a při letu špatným směrem se na obrazovce objeví červený křížek, jako je tomu běžně u závodů. Po letu tunelem lovkyně odstřelí spínač, který vám zatarasí cestu smrtícími laserovými paprsky: v této fázi budete muset zničit několik věží a posbírat bomby, kterými celý mechanismus následně zničíte.



zdroj: Archiv


Lego Star Wars Complete Saga - Indy gameplay

Lego Star Wars: The Complete Saga ale překvapí i jinak, třeba možností odemknout bonusovou postavičku Indiana Jonese (která se brzy dočká vlastní plnohodnotné hry). Jako hub mezi jednotlivými úrovněmi opět poslouží kantýna v Mos Eisley, odkud budete moci po odehrání prvního levelu Epizody I rozehrát kterýkoliv další díl. Autoři rovněž zveřejnili seznam Achievements, mezi nimiž najdete např. úkoly jako “Vyzkoušej všechny klobouky” nebo paradoxy typu “Zabij Anakina s postavou Vadera”.

Hra vyjde v Evropě 9. listopadu pro X360, PS3 , Wii a DS, více se o ní dozvíte v našem článku nebo na homepage.
zdroj: IGN, GT, homepage

levis

Nejnovější články