<i>Star Wars Clone Wars v novém hávu</i>
zdroj: tisková zpráva

<i>Star Wars Clone Wars v novém hávu</i>

23. 4. 2009 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Podle spekulací míří akce ze světa Hvězdných válek na Xbox 360 a PlayStation 3. Co nabídne?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Od vydání třetí filmové epizody Hvězdných válek se hlavní dojnou krávou George Lucase stal animovaný televizní seriál a na herním poli přeneseně pak stejnojmenná akční hra Star Wars: Clone Wars. Ta doposud vyšla ve verzích pouze pro Wii a DS, zákulisím se však šíří zprávy o tom, že australští vývojáři z Krome chystají konverzi i nové verze pro Xbox 360 a PlayStation 3.

Lze-li jim věřit, pak hra obsáhne kooperativní mód pro dva hráče, kteří se ujmou nejprve rolí Anakina Skywalkera a učednice Ahsoky Tano v kampani za Jedie. V následné části hry na straně klonů by pak měl figurovat alespoň nájemný love Cad Bone. Hra by se měla soustředit na boje na blízko a během jednotlivých misí prý půjde zakupovat další upgrady, např. pomocného robota Droideku.

Star Wars: Clone Wars zatím pro Xbox 360 a PlayStation 3 nebylo oficiálně oznámeno - vzhledem ale k tomu, jak se Lucasfilm snaží tuto značku animované televizní série prosadit, bych si troufl odhadovat i brzké, třeba ještě letošní vydání.

zdroj: Destructoid

levis

Nejnovější články