Hvězdná kariéra v The Sims: Superstar
zdroj: tisková zpráva

Hvězdná kariéra v The Sims: Superstar

18. 3. 2003 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Electronic Arts se zjevně snaží vyždímat z popularity The Sims co se dá, důkazem jsou i přípravy již šestého datadisku s podtitulem The Sims: Superstar.

The Sims: Superstar zdroj: tisková zpráva Měli jsme tu simácké prázdniny, párty, milenecké schůzky i domácí mazlíčky, nyní do tohoto světa přibude také Hollywood. Chystaný přídavek Superstar bude totiž právě o budování kariéry ve velkém světě showbusinessu, konkrétně ve Studiu Town. Se svou postavičkou se budete snažit prorazit jako hudební idol, filmová hvězda nebo královna (či král :) přehlídkových mol.

Abyste takového cíle dosáhli, musíte se pohybovat nejen ve správném čase na správném místě, ale také navazovat kontakty s těmi správnými lidmi. Během hraní budete moci vydělávat nejen peníze, ale cílem bude především získávat popularitu. Indexem vaší oblíbenosti a slávy má být tzv. "fame score", odvíjejícící se od vašich aktivit a také míry kreativity, charisma a tělesné přitaživosti. Svého Simíka budete moci provázet tvrdým světem po celý den, vlivné osobnosti potkáte třeba i v exkluzivních lázních nebo náhodně v místním karaoke baru. Protože velké hvězdy potřebují velké domy, uvidíte v Superstar okázalá sídla i různé zaháněče nudy jako třeba simulátor lyžování pod vodou. Aby se lepší společnost odlišila, dostanete možnost nákupu exkluzivního oblečení v nejlepších buticích. Na The Sims: Superstar se pracuje od října loňského roku a vyjít by měl letos v květnu. Žádné další datadisky nebyly zatím potvrzeny, ale z rozjetého vlaku se asi težko vyskakuje.

zdroj: GameSpot

kate

Nejnovější články