Honičky v Need for Speed Undercover
zdroj: tisková zpráva

Honičky v Need for Speed Undercover

20. 8. 2008 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Agresivnější policisty se pokusíte setřást za plného provozu a v rychlosti přes 200 km/hod. + TRAILER & 15 OBRÁZKŮ

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Od pátečního oznámení víte, že v novém dílu NFS budete závodit na dálnicích, prchat před policií, honit nepřátele a přitom se pohybovat v hlubokém utajení s cílem zlikvidovat mezinárodní zločinecký gang. Dnes EA o Undercover zveřejnili další podrobnosti, mezi něž patří info o prý zbrusu novém enginu „Heroic Driving“, generujícím neuvěřitelné manévry v rychlosti 180 mil za hodinu:

    Kombinace úžasné počítačové grafiky a živých akčních filmů vtáhne hráče do pestrého světa Tri-City Bay Area. V otevřeném prostředí města se nachází více než 80 mil cest, včetně ohromného dálničního systému, dějiště nervy drásajících dálničních bitev. Tyto zběsilé hazardní honičky donutí hráče vydat ze sebe maximum, aby setřásli policejní auta a protivníky za plného provozu.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
    Nový systém umělé inteligence zaručuje nikdy nekončící špičkové akční ježdění. Need for Speed Undercover se vrací zpět k svým kořenům a objeví se v ní agresivnější a inteligentnější policisté, jejichž jedinou snahou je hráče co nejrychleji stopnout, za použití všech dostupných prostředků. Mezi další prvky patří pro sérii charakteristické vlastní úpravy aut, věrohodný model poškození a realistická fyzika jízdních vlastností. Hra rovněž obsahuje několik žhavých licencovaných vozů, mj. Audi R8, BMW M6 a Lexus IS-F.

zdroj: Archiv


Need for Speed Undercover GC trailer - stažitelná verze (77 MB, HD)

Vedle nového traileru se můžete mrknout na patnáct screenshotů v galerii (thx fanstránce NFSGame.net). Need for Speed Undercover vyjde letos v listopadu pro všechny myslitelné platformy - více v předešlém zpravodajství a v našich brzkých dojmech ze spatření hry na vlastní oči na dnešní prezentaci za zavřenými dveřmi na Games Convention.
zdroj: PR, WP

jd

Nejnovější články