Herci pro Red Alert 3 levnější
zdroj: tisková zpráva

Herci pro Red Alert 3 levnější

24. 10. 2008 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

EA na rovinu přiznávají, že najmout tuhle bandu vyšlo levněji, než se patlat s CGI filmečky. WALLPAPERY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Angažování skutečných herců pro C&C Red Alert 3 by EA mohli klidně vykládat jako vážnou záležitost a zároveň "návrat ke kořenům", vzhledem k tomu, že právě série C&C začátkem 90. let odstartovala celou éru filmových sekvencí ve hrách. Ale producent Amer Ajami se s podobnými formulacemi neobtěžuje a na rovinu upřímně přiznává, že najmout si bandu takovýhle herců je pro vydavatele podstatně levnější, než se patlat s CGI filmečky jako v případě StarCraftu II.

K jejich samotnému výběru pak dodává, že tým měl na paměti několik hodnotících hledisek: musel uspokojit touhu po "velkých jménech" a zároveň ji spojit s tím, že jde o počítačovou hru, čímž objasňuje angažování herce George Takeie - dnes seriálový herec z Heroes, předtím ze Star Treku, což dostatečně obhajuje jeho "lásku k sci-fi". Peter Stormare zase roli dostal spíš díky tomu, že umí dělat dobrou atmosféru a pohodové prostředí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ale hlavní argument je jasný: jde o počítačovou hru ze světa C&C, určenou z drtivé většiny mužské populaci hráčů, a proto bylo sázkou na jistotu angažmá co nejvíc sexy hereček. Nakolik splňují tyto kritéria ostatně můžete sami posoudit na okolo vysázených promofotkách. Ale reflexe ze strany hráčstva nepřichází: místo, aby chrochtalo nadšením nad všemi obnaženými partiemi a minisukněmi, někteří na diskusních fórech předstírají nezájem a asexualitu. "Přece nebudu hrát hru kvůli tomu, že jsou tam nahý blondýny," namítá třeba jeden z rozhořčených. A co vy?

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

C&C Red Alert 3 Red Alert 3 vyjde pro PC a Xbox 360 již 30. října – více v našem preview, dojmech a předchozím zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Schopnosti jednotek v Red Alert 3  [23.10.2008 09:09 - campercz]
Kooperativní kampaň v Red Alert 3  [5.10.2008 10:10 - campercz]
Ušanka k Red Alert 3  [24.9.2008 15:15 - jd]
zdroj: Gamasutra & PCGH

levis

Nejnovější články