Hellboy s dabingem od herců z filmu
zdroj: tisková zpráva

Hellboy s dabingem od herců z filmu

12. 7. 2007 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Utrhnete protivníkům hlavu, seřežete je komby nebo je složíte kamennými pěstmi? Ďábelský hrdina umí vše.

V dílnách Krome se již nějaký čas kutí akční hra Hellboy, která dostala nový podtitul The Science of Evil. Namísto původní komiksové předlohy bude vycházet ze tři roky starého filmového zpracování (na srpen příštího roku se mimochodem točí dvojka). Hlavní postavy hry dokonce nadabují jejich filmoví představitelé (Ron Perlman jako Hellboy, Selma Blair coby Liz Sherman a do třetice Doug Jones namluví Aba Sapiena) a na právě probíhajícím veletrhu E3 bylo možné na vlastní oči ověřit, že autentická bude i vizuální podoba hrdinů - Hellboy se bude pyšnit ocasem i ztuhlou grimasou na tváři.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hra klade důraz na pořádnou destrukci, protože ústřední náplní se stanou Hellboyovy drastické rvačky a kamenné pěsti. Přestože hrdina ve hře leccos sám schytá (jedno z monster ho například zarazí hluboko do země), vždy se nakonec vzchopí a své protivníky přemůže. V tom mu pomůže i průběžně se regenerující zdraví jako v Call of Duty. Autoři nezapírají ani jiné inspirace - akční sekvence zase připomenou God of War.

zdroj: Archiv


Souboje budou pokaždé probíhat trochu jinak. Protivníkům menšího vzrůstu Hellboy utrhne hlavy a hodí je po dalších nepřátelích. Zatímco japonského bojovníka připraví o meč a pořádně jím naseká celé partě samurajů. Protože budete věčně čelit nedostatku nábojů, často musíte krást zbraně protivníkům a používat je až do konce úrovně, tedy za předpokladu, že se tak jako v počátcích hry rychle neopotřebují. V rvačkách budete mít k dispozici jak jednoduchá bojová komba, tak obtížnější manévry, které nepřátele vyřídí rychleji a stylověji. To vše ostatně můžete vidět v krátkém sestřihu z hraní PSP verze na E3. Hellboy: Science of Evil nevyjde v létě, jak se plánovalo, nýbrž až v prosinci a to pro X360 / PS3 / PSP.
zdroj: GameSpot, TeamXbox, IGN, Gamersyde

levis

Nejnovější články