GC preview FIFA 11
zdroj: tisková zpráva

GC preview FIFA 11

19. 8. 2010 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

O systému nahrávek, individuálních vlastnostech hráčů a módu s Petrem Čechem. + OBRÁZKY, TRAILER

O leckteré z novinek ve fotbalovém simulátoru FIFA 11 už jste možná slyšeli. Oproti poslednímu dílu se znatelně zlepšil systém nahrávek, takže nyní budete muset víc hlídat sílu přihrávky i techniku kopu. Pokud se do míče příliš opřete, váš spoluhráč nemusí nahrávku chytit anebo si ji špatně zpracuje, v opačném případě se k němu zase míč včas nedokutálí či bude příliš slabě nakopnutý na to, aby se ho váš kolega mohl chopit třeba za běhu na bránu. Rozhodně to znamená, že nějaký ping-pong s míčem na hřišti fungovat jen tak nebude. Do všeho navíc tentokrát zasahují i individuální vlastnosti jednotlivých hráčů: jinak bude s míčem zacházet hráč z povahy spíš agresivní a silácký, jinak běžec a ještě jinak zase pomalější, defenzivně založený fotbalista.


Největší novinkou patrnou z posledního buildu hry je nicméně kariérní mód, který v sobě skloubí někdejší módy Be a Pro a Manager. Tentokrát půjde o to, abyste s hráčem, trenérem nebo manažerem týmu postupovali po kariérním žebříčku a pokusili se pro svůj tým udělat to nejlepší; aby to nebylo tak snadné, autoři hry kompletně přepracovali např. engine simulací jednotlivých zápasů pro manažery. Hře pomáhá i překopaný interface či nedávno oznámený mód Creation Centre, kde si ve webovém prostředí můžete vytvořit celý tým včetně vlastních dresů, loga, ale třeba i soupisek s přepsanými jmény hráčů nebo jinými přidělenými vlastnostmi vybraných fotbalistů. A teď něco málo informací z české tiskovky, která představuje nový mód Be a Goalkeeper:
    Hvězdou a mluvčím nového modu Be a Goalkeeper, který hráčům umožní vstupovat do zápasu na postu gólmana, byl zvolen a angažován brankář FC Chelsea a českého národního týmu Petr Čech, jehož tvář se objeví v souvisejících reklamních, marketingových a propagačních kampaních. Be A Goalkeeper je zcela nový způsob hraní; myšlení hráče v poli je nyní nutné nahradit předvídavostí a bleskovými reakcemi brankáře. Hráči zažijí napětí při soubojích jeden na jednoho s nabíhajícím útočníkem, vzrušení ze skvělých zákroků proti přímým kopům, vyboxování míčů do bezpečí, tlak v pokutovém území při rohu a radost při odchytání zápasu s čistým štítem.

zdroj: Archiv


FIFA 11 - GC 2010 trailer
    Be A Goalkeeper obsahuje tři úrovně obtížnosti s různou úrovní asistence ze strany AI: plně asistovanou, poloasistovanou a plně manuální. V roli brankáře bude možné absolvovat mód kariéry v průběhu 15 sezón nebo si vytvořit vlastního gólmana v módu Virtual Pro 2.0, získat zkušenosti, sledovat statistiky, sbírat úspěchy a testovat své schopnosti proti nejlepším hráčům virtuálního světa. Díky možnosti ovládat brankáře je FIFA 11 nyní schopna nabídnout autentickou podobu fotbalového zápasu jedenácti hráčů proti druhé jedenáctce v rámci módu Online týmová hra, kde hráč odehraje celé utkání na jediné neměnné pozici.
FIFA 11 vyjde 28. září pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PSP, PS2 a DS - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Creation Centre ve FIFA 11  [8.7.2010 14:14]
FIFA 11 představena na E3  [14.6.2010 09:09]

zdroj: GS & Gamersyde

levis

Nejnovější články