Gangsta akce 187 Ride or Die
zdroj: tisková zpráva

Gangsta akce 187 Ride or Die

17. 6. 2005 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

S blížícím se datem vydání tohoto konzolového projektu (PS2 a Xbox) se objevují nové obrázky, stejně co nové info.

Takže vedle již dříve vyřčeného se sluší zmínit, že zdejší akce, odehrávající se v kabině čtyřkolových vozů bude pěkně drsná, přičemž na výběr má být přes padesát rozličných strojů, kam budou patřit staré roadstery stejně co moderní auta. V příběhové singleplayerové kampani se pak máte dočkat koncepce obnášející nelítostné závodění, likvidaci konkrétních oponentů, doprovodných misí a pochopitelně, že během toho bude třeba přežít.

Vedle vybraného rychlého auta se budete muset v častých potyčkách i adekvátně vyzbrojit, pročež je tady info o dvou desítkách zbraních, kde vedle tradičních pistolí, automatických pušek a brokovnic bude možné sáhnout např. po bazuce či Molotovově koktejlu. Během hraní budete souběžně ovládat vůz a střelbu z něj - po vzoru hry Starsky & Hutch, přičemž levý analog poslouží pro jízdu, pravým máte zaměřovat nepřátelské elementy a zde nemá chybět podpůrný prvek "semi lock-on" (zacílení však bude fungovat jenom v určitém úhlu).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Poškození, které se má týkat zvlášť řidiče a vozu bude ve druhém případě hrát určitou roli pro ovladatelnost, resp. výkon auta, i když se zase nečekají nějaké zásadní restrikce. Tvůrci hovoří o pěti desítkách misí a k tomu sedmi herních módech, přičemž své území si budete moci hájit i v online režimu. Vydání 187 Ride or Die z produkce Ubi Softu je zatím naplánováno na srpen.
zdroj: PR, Xboxyde, IGN

martin

Nejnovější články