Galactic Command oficiálně, nové info
zdroj: tisková zpráva

Galactic Command oficiálně, nové info

4. 12. 2006 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme avizovali už o víkendu, dnes došlo k oficiálnímu oznámení nového projektu Dereka Smarta a jeho týmu 3000AD.

galcom zdroj: tisková zpráva Pokud jste naši sobotní zprávu zahrnující i sadu prvních ukázek minuli, nová hra se jmenuje Galactic Command a řadit se bude k žánru vesmírných bojových akcí. Kromě toho se jedná o první titul z plánované série, která má být vydávána v epizodickém formátu. Celkem jsou v plánu čtyři díly. První by měl vyjít v březnu 2007 s tím, že další budou následovat vždy po dvou až třech měsících.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Všechny dohromady vypravují příběh o konfliktu mezi Terranskými vojenskými silami spadajícími pod Galaktické velitelství a tzv. Insurgenty, kteří se jeví jako nová hrozba pro stabilitu a bezpečnost organizace. GALCOM proti Insurgentům vysílá své dva úplně nové útočné transportéry, a to GCV-Excalibur a GCV-Merlin. Hráč bude velitelem flotily bojových stíhačů prvního jmenovaného a jeho úkolem bude nejen plnit rozkazy, ale zároveň chránit svou flotilu, nacházející se hluboko za nepřátelskou linií, před zničením protivníky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Podle dnešního slíbeného rozhovoru na stránkách Firingsquad bude tento titul ohlédnutím se za starými dobrými hrami typu Freespace, X-Wing, apod. Základem má být čistá akce - žádné zdržování nesmyslným obchodováním a marným zkoumáním, prostě půjdete na dané místo, tam vyhodíte něco do vzduchu a vrátíte se do základny. Jednoduché. Mise budou samozřejmě rozmanitější. V některých budete dělat doprovod, jiné budou napínavě taktické, apod. Nebudou se mimo to omezovat pouze na prostor vesmíru. Zavedou vás také na povrch planet a vy se tak budete muset vypořádat rovněž s pozemními, námořními i leteckými jednotkami. Herní databáze modelů má čítat kolem sedmdesáti položek. Coby pilot elitní jednotky budete mít přístup cca k čtyřiadvaceti stíhačům různého provedení, modelu a třídy. Jejich kokpity mají být vyvedeny ve 3D. Galactic Command je vyvíjena pro PC a Xbox 360. Vývoj PC verze je prioritní a nachází se nyní ve fázi beta. Verze pro X360 přijde na řadu až po jejím dokončení, o čemž svědčí i plánovaný termín jejího vydání - poslední kvartál 2007.

zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články