Galactic Assault: Prisoner of Power
zdroj: tisková zpráva

Galactic Assault: Prisoner of Power

11. 8. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Planetu Saraksh sužují boje čtyř různých frakcí o nadvládu. Bojuje se ve dne v noci a s využitím vší dostupné techniky...

Strategická hra Galactic Assault: Prisoner of Power na motivy románu Obydlený ostrov od bratří Strugackých se pomalu blíží svému dokončení. Dnes si ji můžeme připomenout díky sadě nových screenshotů a také novým informacím, které vypustila vydavatelská společnost Paradox Interactive. Ty informace se týkají strategických a taktických cílů ve hře. Každý scénář, a je jedno, zda-li mluvíme o těch, jež jsou součástí kampaně, anebo o těch samostatných, po vás bude vyžadovat splnění určitých podmínek, abyste se dopracovali k vítězství. Některé budou mít jen jednu, jiné vícero. Ony podmínky se budou dělit na ofenzivní a defensivní. Mezi první jmenované spadá například získání nepřátelské základny, zničení nepřátelské síly nebo strategické zbraně, přemístění jednotek na nějaké důležité místo za nepřátelskou linií, apod. Defenzivní cíle mohou zahrnovat ochranu spojenecké základny navzdory zdrcující přesile, odražení útoku na významnou lokaci, anebo bude třeba jako zadní voj bojovat dokud se k vám nedostanou posily.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hráč bude muset být každopádně připraven i na případné alternativní strategické cíle, které se mohou objevit v průběhu mise, v závislosti na změně bitevního pole. Některé mise jinak bude třeba zvládnout v rámci časového limitu. Ke zvládnutí strategických cílů povede cesta přes cíle taktické. Narozdíl od strategických tyto nemusí být nutně při zadání mise uvedeny. Vyplynou ze situace. Půjde například o získání poziční výhody na bojišti, umístění jednotek pro zajištění maximální rezervy nebo krytí palbou, vývoj a obrana vojenských základen a skladů, včasné zřízení nových armádních, námořních nebo leteckých formací, úspěšné odvolání a posílení zdecimovaných jednotek s využitím vojenských náklaďáků, a aniž by došlo k ovlivnění přední linie, efektivní využívání jednotek v útoku na nepřítele vůbec, apod. Když se vám zkrátka podaří řešit správně takticky nastalé situace, pak máte i relativní šanci vyhrát.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články