Futuristické válčení v Battalion Wars
zdroj: tisková zpráva

Futuristické válčení v Battalion Wars

9. 7. 2005 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Kuju Entertainment se ujali pokračování vynikající strategické série Advance Wars (GBA), která získala tolik frček, že se na podzim chystá už na GameCube.

Každopádně to nyní bude mnohem více akce ve třetí osobě, na níž však tvůrci poměrně zdařile naroubovali jistý taktický element. Jste součástí velkého válečného konfliktu konce 21.století, který má mít rozlohu pokrývající nějakých 20 unikátních misí, v každé z nich pak budete konfrontováni s řadou úkolů pro splnění, přičemž způsob plnění má být jenom na vás.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V akci budete moci mít pod gamepadem kupu dopravních bojových prostředků, počítaje v to tanky, helikoptéry, transportéry či letadla. Do vašeho arzenálu budou patřit zbraně jako raketomet, plamenomet, minomet, atp. Třebaže ovládáte vždy jenom jednoho jedince, lze díky c-sticku snadno dirigovat a usměrňovat vybrané jednotky, přičemž dostupné příkazy nabízejí alternativu ataku dané pozice, přesunutí na místo určení a následování vaší osoby. Dokonce tu je možnost během lítého boje přepnout se na konkrétního vojáka s malou hodnotu HP a uklidit jej z přední linie!

Nechybí potřebné kejkle s kamerou pro získání žádaného přehledu. Oblíbené stealth manévry, kdy vyšlete průzkum pro lepší povědomí o situaci za sedmero texturami. V případě vámi ovládaného vojáka bude tento disponovat obvyklými pohybovými dovednostmi, mezi což patří vojensky řízné kotouly a skoky a také funkce "locknutí" zacíleného nepřítele pro lepší vypořádání se s přesilou. Lehce kreslený vizuální styl připomíná, že tuhle hru nelze brát tak úplně vážně, nicméně vyhlíží čím dál tím lépe.
zdroj: GamePro

gamepro

Nejnovější články