Flying Heroes
zdroj: tisková zpráva

Flying Heroes

16. 2. 2000 0:00 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Flying Heroes - previewAutor: Chaos & ACEPublikováno: 16.února 2000• Další vlaštovka z...


Flying Heroes - preview

Autor: Chaos & ACE
Publikováno: 16.února 2000

 Další vlaštovka z našich luhů a hájů
Pterodon, poměrně malý vývojový tým, pracuje na zajímavém herním projektu Flying Heroes. Pracují v brněnském studiu pod ochrannými křídly Illusion Softworks, kteří mají na svědomí mimořádně úspěšný Hidden & Dangerous.

Vítejte v kouzelném fantasy světě Hesperia. Každý návštěvník Hesperie si velice brzo uvědomí přítomnost nejpozoruhodnějšího zábavního průmyslu, jaký si dokáže představit. Gladiátoři na ptačích hřbetech bojují o první cenu proti kouzelníkům na létajících pánvích. Nejde zde o životy ani o brutální sílu. Je to Hesperijský národní sport a nejlepší z nejlepších jsou Létající Hrdinové - Flying Heroes.

Čtyři různé skupiny mezi sebou bojují o vzdušnou nadvládu. Každá skupina má své výhody i nevýhody, musíte se tedy při výběru stáje dlouho rozhodovat. Nepotřebujete být pouze zdatný bojovník, protože tahle hra není jen o sestřelování nepřátel z oblohy, ale potřebujete být také schopný závodník, protože záleží i na vašem umístění. Trochu to připomíná Carmageddon, ve Flying Heroes také nemáte pouze jednu cestu k vítězství.

Nebeští rytíři
Urození bojovníci na zádech gigantických ochočených ptáků. Trvalo jim to mnoho let, ale nakonec přišli na způsob, jak vykrmit ptáky do tak úctyhodných rozměrů, s rozpětím křídel přes 30 metrů. Čím větší pták, tím lepší arzenál zbraní na sobě může nést. -

Létající kováři
Tento rod se při svém bádání zaměřil na fyzikální, přírodní a chemické zákony. S jejich znalostmi, plynoucími z výzkumu, jsou schopni sestrojit důmyslné létající stroje schopné účastnit se v závodech. Jejich horší manévrovatelnost je kompenzována nejsilnější výzbrojí která je ve hře k dispozici.

Ještěří muži
Ještěří muži žijí v horách. Při své každodenní práci jim jsou nejlepšími pomocníci ještěři. Nejzajímavější druhy ještěrů mají křídla. V dobách, kdy se je Ještěří muži naučili ovládat, se mohli začít stýkat s lidmi žijícími daleko od hor. Netrvalo dlouho a přišli na způsob, jak z ještěrů udělat mocné válečné stroje, s nimiž se mohli zapojit do turnaje.

Mágové
Ti jsou nejpozoruhodnější skupinou vůbec. Jejich létající stroje nepotřebují mít charakteristiky strojů létajících vzduchem a absolvujících vzdušné bitvy. Stačí totiž začarovat libovolný objekt a ten začne navzdory fyzikálním zákonům levitovat. Začarované objekty s ledovou klidností přesně pilotují, jako s pomocí nejlepší navigační techniky. A takto mohou použít absolutně cokoliv.

Zajímavostí je, že mezi jednotlivými tábory nepanuje žádné nepřátelství. Jsou sice odhodláni zadupat své nepřátele do země, ale pouze co se týká peněz a prestiže. Mimo závodů se k sobě chovají přátelsky :)

pokračování

Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva
Obrázek zdroj: tisková zpráva



Nejnovější články