Fantastic 4 míří znovu do herního segmentu
zdroj: tisková zpráva

Fantastic 4 míří znovu do herního segmentu

27. 2. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pokračování filmu Fantastic Four míří v létě do kin a spolu s ním se na trhu objeví i stejnojmenná hra - Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, cílená na Xbox 360, PS2, Wii a handheld DS.

Projekt samozřejmě poslouží coby tradiční reklamní pouták, v němž se nadějete hlavních protagonistů filmového snímku jako je polygonová Jessica Alba nebo Chris Evans. Herní zkušenost bude pro každou konzolovou verzi poněkud odlišná, nicméně ve všech případech má jít o hodně akční představení (čti bojovka & mlátička), kde se se svým týmem superhrdinů budete bít s přesilou nepřátel. Zde také za využití kooperativního režimu, tedy hraní pro více hráčů. Ačkoliv hra vychází z nově příchozího filmu, dočkáte se i původního komiksového odkazu a s tím souvisejících herních lokací a oponentů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mluví se (aspoň v případě X360 inkarnace) o více než šesti nesmírně rozsáhlých úrovních, v nichž se počítá se zajímavou interakcí mezi vaším týmem, čehož výsledkem budou ponejvíce různá komba vziknuvší spojením schopností fantastické čtyřky. Rámec řekněme standardní akce rozšíří i takové momenty, kdy se ohnivý a patřičně rozohněný Johnny řítí veskrze lineární cestou levelem, kde se z toho rázem stává klasická střílečka. Nemá chybět ani řešení puzzlů vycházející pravděpodobně opět z unikáních dispozic hrdinů. A jako v každé podobně zaměřené hře setkání s pořádnými bossy, pořádnými také ve smyslu jejich velikosti. Fantastic Four prý vyhlížejí po vizuální stránce velmi kvalitně, za čímž mají být i povedené animace. Z malé ochutnávky (19 MB, high-res) jsem si sice ničeho natolik zásadního nevšiml, ale koneckonců stejně bude nejdůležitější, jak dobře se tohle představení bude vyjímat z pohledu za gamepadem.
zdroj: IGN

mart

Nejnovější články