Editor levelů v LEGO Indiana Jones 2
zdroj: tisková zpráva

Editor levelů v LEGO Indiana Jones 2

27. 8. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vstřícný nástroj bude provázaný se singleplayerovou kampaní. + GC OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pokračování LEGO dobrodružství se slavným Indy Jonesem nabídne vedle singleplayerové kampaně také další formu vyžití - skrze intuitivní editor levelů. Editor má být prý snadno k pochopení, přičemž skrze izometrický náhled (použitý ostatně v některých pasážích hlavní hry) budete moci operovat se šesti základními editačními nástroji. V rámci balíků nazvaných Mechanical, Baseplates, Landscaping, Curator, Enemies a Props.

Vedle výstavby levelu takříkajíc ve velkém, kde díky nástrojům v kategoriích Baseplates a Landscaping můžete navyšovat nadmořskou výšku a formovat terén, budete moci pokročit i k ručnímu, více sofistikovanému a detailnímu budování lokace. Nemají chybět ani speciální sady, s jejichž pomocí bude možné osadit označenou plochu stromy, oplocením či menšími stavbami. Editor má být ovšem úzce provázaný se single kampaní. Čím dále se ve hře totiž dostanete, tím více objektů pro vaše editační úsilí posléze získáte na výběr - jako auta a letadla, či přímo nepřátele.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V každém vámi vytvářeném levelu budete také moci, za pomoci kategorie Mechanical, dávat dohromady vlastní puzzle. Pokud ale snad budete chtít při tomhle úsilí poradit, nezbývá než připomenout netradiční tvůrčí záměr zahrnující kooperativní stavbu úrovní. Prozatím se ví o lokální spolupráci mezi dvěma hráči, možná online součinnost nebyla stále ještě potvrzena. Stejně jako eventualita sdílení vytvořeného obsahu, jako je tomu např. u PS3 hitu LittleBigPlanet.

Hra LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues má naplánováno přijít na trh v listopadu a to ve verzích pro PS3, X360, PS2, Wii a handheldy PSP a DS. A také pro PC - více v tomto článku.
zdroj: 1UP PR

mart

Nejnovější články