Džungle v Delta Force: BHD: Team Sabre
zdroj: tisková zpráva

Džungle v Delta Force: BHD: Team Sabre

25. 11. 2003 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přídavek Black Hawk Down: Team Sabre má být podle svých tvůrců skoro tak dlouhý jako původní hra, která vyšla letos v březnu.

Jeho téma bude rozděleno do dvou kampaní z blízké budoucnosti, které spolu nemají nikterak souviset. V té první, kolumbijské, vás čeká pět misí a spousta nepřátel z řad drogové mafie. Kampaň s šesti levely v Iráku vám zase naservíruje ozbrojené konflikty s teroristy, jejichž bojové metody mají být ale mnohem záludnější a ani kamikadze prý nebude žádnou výjimkou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Pokud jde o modely zbraní, přibudou do Delta Force: BHD: Team Sabre celkem tři, konkrétně: Heckler & Koch G3, G36, a PSG1. Všechny budou dostupné jak v obou kampaních, tak i ve vylepšeném multiplayeru. Co se týče vozidel, těšte se třeba na nový motorový člun. Dojmy redaktorů IGN, kteří měli možnost Team Sabre na chvíli ozkoušet, se nesou ve velice pozitivním duchu.

Změny v grafickém engine se údajně odrazily především v detailním prostředí džungle, které vypadá velice dobře, zvlášť v lehkém mlžném oparu. Celkově má být hra, co se postupů týče, o dost svobodnější a volnější než originál. V USA se datadisk Team Sabre objeví zhruba v půlce února, několik nových screenshotů si můžete prohlédnout v příslušné galerii.
zdroj: IGN

kate

Nejnovější články