Dva způsoby přežití v Stormrise
zdroj: tisková zpráva

Dva způsoby přežití v Stormrise

27. 11. 2008 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vesmírná strategie od autorů Total War na scénu uvede dvě rasy: společné budou mít jen to, že obě unikly jisté zkáze. + OBRÁZKY

Jednou z her, které by Segu mohly teoreticky vytrhnout ze zlých časů, je nadcházející strategie Stormrise od uznávaných mistrů v oboru, Creative Assembly (autorů série Total War). Ti čerstvě uvolnili několik střípků k dějovému pozadí hry a také sadu nových obrázků:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak jste možná vytušili, dění bude zasazeno na katastrofou poznamenané Zemi někdy v daleké budoucnosti. Místní válku, pravděpodobně jadernou, přežily jen dvě rasy: technologicky vyšlechtěý lid Echelon díky hybernaci, kmenoví a bojovněji založení Sai naopak díky své schopnosti se přizpůsobit prostředí a využít je na maximum.

Společně se kdysi rozhodli pro věčný mír a dlouhé roky vyvíjeli silové pole, kterým by obalili Zemi, zamezili globálnímu oteplování a zároveň si zabránili v dalších válkách. Jak to bylo dál už nikdo přesně neví, jen tolik, že po celé planetě se začaly šířit zničující bouře, nechávaje za sebou totální spoušť, výbuchy a propadlou půdu. Když obě rasy po staletích vylézají zpět na povrch, aby se pokusily znovuvybudovat civilizaci, zjišťují, jak si navzájem překáží. A že přežít vlastně může jen jediný.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Stormrise vyjde koncem příštího roku pro PC, Xbox360 a PS3 - více v našich dojmech a dalších článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Trailery: Stormrise, NHL 09, Savage Moon  [10.9.2008 20:20 - jd]
Oznámení Stormrise od autorů série Total War  [10.7.2008 19:19 - levis]
zdroj: PR

Nejnovější články