Dva druhy multiplayeru ve Splinter Cell Conviction
zdroj: tisková zpráva

Dva druhy multiplayeru ve Splinter Cell Conviction

5. 1. 2010 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Kooperativní kampaň coby prolog příběhu doplní i samostatné herní módy. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva UbiSoft nedávno se vší parádou odhalil, že v nadcházející stealth akci Splinter Cell: Conviction nebude chybět kooperativní mód - o tom, jak přesně se ale hraje, zprostředkovaně vypovídají teprve čerstvé dojmy zahraničních novinářů. Kooperativně půjde hrát celkem na dva způsoby, přičemž ten první má představovat speciální co-op kampaň, odehrávající se pár měsíců před událostmi z dějové linky hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Namísto toho, aby autoři jen upravili mapy ze singleplayeru, rozhodli se totiž vytvořit lokace úplně nové a nějakým způsobem tak dovyprávět ty části příběhu, které budou v kampani pro jednoho hráče jen naznačené. V kooperativní kampani, resp. tedy tomto prologu, se tak můžete těšit na čtyři mapy, zasazené na území bývalého Sovětského svazu. Hrát budete výhradně za dva zvláštní agenty (tj. bez účasti Sama Fishera) a celé to má trvat okolo jedné až půl třetí hodiny na mapu. Vhod jistě přijde i možnost nastavení tří obtížnostních úrovní.

Vedle toho hra obsáhne také multiplayerové mise Deniable Ops, tj. celkem čtyři módy, z nichž tři půjde hrát jak kooperativně, tak i v kampani pro jednoho hráče. Tyto módy se budou jmenovat Hunter, Last Stand, Infiltration a Face-Off a hrát je budete moci na celkem šesti mapách. Čtyři z nich budou vycházet z lokací sólo kampaně, dvě pak budou exkluzivní pro kooperativu.

Splinter Cell: Conviction vyjde 23. února 2010 pro Xbox 360 a souběžně i pro PC - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Kooperativní trailer ze Splinter Cell Conviction  [18.12.2009 13:13 - levis]
Český vývojářský deníček z Splinter Cell Conviction  [21.9.2009 09:09 - levis]
Smrtící poznatky ze Splinter Cell Conviction  [7.8.2009 23:23 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články