DropTeam - veřejná multiplayerová beta
zdroj: tisková zpráva

DropTeam - veřejná multiplayerová beta

17. 3. 2006 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnosti Battlefront.com a TBG Software dnes oznámily, že zpřístupnily veřejnosti multiplayerovou betu jejich nadcházející sci-fi akční hry s názvem DropTeam.

DropTeam zdroj: tisková zpráva Tento veřejný betatest je k dispozici ve třech formátech, a to ve formátu pro Windows, Mac a Linux. Jeho účelem je vyzkoušení funkčnosti sítě při zatížení větším počtem hráčů. Zúčastnit se může každý, kdo má chuť a zájem tvůrcům pomoci sladit jejich dílo k co nejlepšímu možnému výsledku. Přístup je proto pochopitelně zdarma, ovšem existuje pár důležitých restrikcí. Například singleplayer si s touto betou nevyzkoušíte, i když jej plná hra nabízet bude (kampaň i skirmish). Další omezení se vztahuje na počet scénářů. Celkem jich má hra obsahovat 21, ale v této chvíli si budete moci vyzkoušet pouze dva.

Mějte na paměti, že jde stále ještě o verzi testovací, tzn. plnou chyb. A o tom to také je, abyste prostřednictvím diskusního fóra na oficiálních stránkách tvůrce informovali o svých nálezech. Jinak je to verze plně funkční a obsahuje vše, co je potřeba k připojení k serverům a hře přes Internet a LAN, případně ke spuštění vlastních veřejných i privátních serverů. Manuál je k dispozici ve formátu pdf. Všechny další důležité informace, včetně požadavků na HW se dozvíte zde.

Co se týče výše zmiňovaných dvou scénářů, jeden z nich, jmenuje se Ice Field, vás zavede na zamrzlou pustinu kdysi obyvatelné planety Arcanum. Druhý scénář nese název Raid a odehrává se na životu přístupném Měsíci Hopewell, který obíhá obrovského plynového obra ve sluneční soustavě Wolf9773. Skoro polovina povrchu tohoto Měsíce je radioaktivní, díky zničení stanice antihmoty, jež využívala orbitu planety. Zbytek Hopewellu se už z této katastrofy vzpamatoval, takže na něm zase raší vegetace a množí lidstvo.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články