Dragon Age Origins potvrzeno pro konzole
zdroj: tisková zpráva

Dragon Age Origins potvrzeno pro konzole

17. 10. 2008 11:11 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Bude ale později než PC verze. + PŘEDSTAVENÍ HRDINKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva RPG Dragon Age: Origins od BioWare bude v následujících dnech a týdnech bezpochyby znovu okupovat přední stránky médií. Motorem rozruchu je nové číslo Game Informeru, které tentokrát sice neodhaluje zbrusu nový titul, ale láká na první informace o konzolové verzi této hry. Dragon Age Origins však pro PS/X360 vyjde až později, než PCčkové, přesně až na konci roku 2009.

Konzolové verze autoři v minulosti připustili, doposud se však mluvilo pouze o tom, že celá série Dragon Age (nikoliv přímo Origins) někdy časem bude i pro PS3/X360, takže většina lidí čekala nějakou odbočku ze stejného světa. Než se z časopisu dozvíme konkrétní informace o tom, čím bude port jiný, vývojáři nabízí alespoň pětici nových obrázků z PC verze a něco informací o hrdince Morrigan:
    Morrigan po vzoru své matky neodmítá titul Čarodějnice z divočiny, ale směje se těm, kterým by takové oslovení nahánělo strach. Čarodějnice z divočiny svého času ohrožovaly lesní bytosti a tradovalo se, že ve zvířecích převlecích hodují na lidském masu. Matka vystupuje pod jménem Flemeth, s nímž se váže strašidelná a tisíciletá legenda, ale Morrigan se nadále jen směje. Matka ji totiž dobře naučila, jak rozvinout své schopnosti a dosáhnout svého. Morrigan ví moc dobře, že na ničem ostatním nezáleží.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
    Morrigan je exotická kráska, která lidstvo od malička pozorovala z izolace ve svém lesním domě a naučila se jím tak opovrhovat. Sice je nevypočitatelná a mocná, ale jakkoliv se lidem vysmívá, tajně by se o nich ráda dozvěděla přece víc. A když se nad světem začnou sbíhat temnoty, nabídne se hrdince jedinečná šance, jak opustit izolaci korcarijské divočiny a vydat se do světa..
Dragon Age: Origins vyjde nejprve pro PC začátkem příštího roku - více v dalších článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Seznámení s králem z Dragon Age: Origins  [17.9.2008 14:14 - jd]
Vývojářské nástroje pro Dragon Age  [3.9.2008 21:21 - levis]
Dragon Age zamíří i na konzole  [15.7.2008 17:17 - levis]
zdroj: PR, Game Informer

Nejnovější články