Dračí hraní v PS3 počinu Lair.
zdroj: tisková zpráva

Dračí hraní v PS3 počinu Lair.

9. 9. 2006 0:01 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jedním z již dříve ohlášených exkluzivních titulů pro konzoli PS3 je i hra Lair od Factor 5 (druhdy dvorních vývojářů Nintenda), zajímavá akční záležitost s draky, se kterými zde budete bojovat také za přispění nové technologie citlivosti na pohyb, která je implementovaná do PS3 ovladače.

Podobně jako ve hře Warhawk tak máte ovládat vašeho draka nakláněním padu, přičemž se sluší poznamenat, že nejste tak zcela v úloze samotného draka, ale jeho jezdce, který má hrát významnější roli než je pouhý kočí. Vedle spektakulárních vzdušných soubojů s podobně disponovanými oponenty se dočkáte i ataku na pozemní cíle, na pěšáky, jež mají představovat početně nepřehledné zástupy vojáků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Není zcela zřejmé, jestli ze svého draka budete moci seskočit a bojovat pěšmo, nebo se dočkáte jenom jakýchsi náletů s eventuálně pustošivým dračím ohněm jako "střelivem". Vzdáleně to tady připomíná Drakengard, vpravdě nepovedenou a nudnou akci od Square Enix, ale lze dopředu a s jistotou říci, že takhle špatné to nebude. Zároveň se nebude ani jednat o launchový titul, jak se v předstihu mluvilo, neboť pro tento status je o Lair venku zatraceně málo informací. I když zmíněnou bariéru by měla přemostit blížící se výstava Tokyo Game Show, na níž má být tenhle ambiciózní projekt s detailně vymodelovanými draky a parádními efekty blíže představen. Dokonce v hratelné podobě. Prozatím tedy ochutnejte novou várku screenshotů.
zdroj: IGN, GF

mart

Nejnovější články