Do okupované Francie s Airborne Troops
zdroj: tisková zpráva

Do okupované Francie s Airborne Troops

27. 6. 2003 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci válečných her si letos budou moci připsat na svůj seznam další titul.

Bude jím akční adventura Airborne Troops z dílen vývojářského studia Widescreen Games (autoři Frank Herbert's Dune) a Playlogic. Hráči v ní dostanou roli jediné hratelné postavy - Johna Welshe, mladého amerického důstojníka a člena jednotky výsadkářů. Jeho úkolem je doprovodit a zajistit bezpečnou dvěma tajným agentům na území okupované Francie. Co se ale nestane - letadlo je zasaženo střelou DCA a jde k zemi. Jeden z agentů - Murat, je zraněn a John je nucen ho nahradit a splnit jeho poslání. Airborne Troops bude vybavena skutečným příběhem odehrávajícím se ještě před tím, než přijde na řadu Den D.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Cílem vývojářů je dosáhnout toho, aby se hráč mohl naprosto ztotožnit s hrdinou a prožívat s ním jeho příběh tak, jak je tomu možné u filmů. Prý je velice důležité, aby hráč pocítil obavy a zodpovědnost za své činy. Cíle jednotlivých misí budou různé a budou vyváženě kombinovat akci s infiltrací. Například v jedné z nich bude vaším úkolem vedle přežití ještě sebrat ztracené materiály a dostat se pokud možno co nejnápadněji na místo, kde se mají setkat jednotky francouzského odporu, kde na vás bude kdosi čekat. V jiné se zase budete muset proplížit na nějakou farmu, místo prozkoumat a za každou cenu najít dva šéfy odporu - Valmy a Lacombe. Další mise vás zkonfrontuje s fanatickým nacistickým vědcem. Bude třeba zničit suroviny, ukrást jeho vynález a nakonec vědce i zabít. Protože ubohý zraněný Murat upadl do zajetí a nyní je vězněm Viervillské Komandantury, kde speciální služba Wehrmachtu studuje vysoce tajné americké zařízení, nebudete moci ztrácet čas.

Kromě zmíněné farmy, komandatury a viervillského předměstí se podíváte ještě na řadu dalších míst, včetně německé V1 fabriky, starého hradu užívaného německými jednotkami, bunkru apod. K dispozici budete mít zbraně - americký nůž, kolt 1911, MP40, Thompson M1, Mauserovku 98K, M1 Garand, německý kulomet MG42 a tarasnici. Airborne Troops je vyvíjena ve verzi pro PC a PS2, přičemž verze pro PS2 je hlavní a PC je až portem. Hra je stále ještě v plném vývojovém procesu a setkat byste se s ní měli na letos Vánoce.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články