Dlouhé a rozmanité Uncharted 2
zdroj: tisková zpráva

Dlouhé a rozmanité Uncharted 2

22. 7. 2009 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Silnější příběh, delší a náročnější singleplayer. + PŘESNÝ TERMÍN

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Díky novým informacím z Naughty Dog nyní víme, že jejich mnohoslibný PS3 projekt Uncharted 2: Among Thieves bude v singleplayeru delší než jednička. Svým způsobem se o to zapřičiní i samotný příběh, který má být údajně mnohem robustnější, také díky více než 90 minutám nehratelných story sekvencí.

Podle exekutivy Naughty Dog byla nedávno vydaná uzavřená multiplayerová beta Uncharted 2 velkým úspěchem a tvůrci získali díky hráčům spoustu informací, které budou chtít přetavit do ještě lepší herní zkušenosti. Jedno již potvrzené vylepšení nabídne možnost zahrát si proti hráčům se stejnou úrovní dovedností. A mimochodem, ještě před podzimním vydáním hry bude uvedeno na trh další multiplayerové demo, které by již mělo být přístupné širší herní veřejnosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V případě kooperativního snažení se zcela jistě nedočkáme split-screenu, neboť tvůrci kvůli tomu nechtějí ve hře dělat grafické kompromisy. Čeho se tu naopak dočkáme je řada puzzlů, byť jejich počet by neměl přesahovat množství obsažené už v prvním dílu. Nicméně tvůrci avizují pro hráče komplikovanější postup herním prostředím a nutnost jeho lepšího využití v boji. S hádankami souvisí i "náročnější" zpracování deníku, kde se vám již automaticky nenalistuje příslušná stránka s nápovědou. Jak bylo řečeno už dříve, můžete se těšit na rozmanitější herní prostředí a také vliv počasí, které může zkomplikovat viditelnost.

Podle aktuálních informací z dneška, kterým lze věřit, neboť pocházejí z internetových obchodů spolupracujících se Sony, vyjde Uncharted 2 dne 13. října v USA a 23. října v Evropě - více již v našem dřívějším zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Dojmy z multiplayerové bety Uncharted 2  [12.6.2009 19:19 - mart]
Skvělých 5 minut z Uncharted 2 ve vysoké kvalitě  [16.5.2009 14:14 - jd]
Uncharted 2 opravdu kooperativně  [29.4.2009 14:14 - levis]

zdroj: IGN

mart

Nejnovější články