Detaily o Championship Manager 4
zdroj: tisková zpráva

Detaily o Championship Manager 4

10. 2. 2003 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když se řekne fotbal, většina laiků si pod tímto pojmem představí 22 maníků běhajících po zelené louce, sem tam pomalované bílou čárou, za kulatým nesmyslem zvaným míč, ve snaze jej dostat nejlépe do soupeřovi brány umístěné vždy na protilehlé straně té vlastní.

Championship Manager 4 zdroj: tisková zpráva Tak jednoduché to je možná, když se fotbal hraje na hřišti před domem (pominu však absenci té zelené louky), ale rozhodně ne v oficiální lize. Tam už má své místo vedle ostrých loktů především důkladně promyšlená taktika, která se stala námětem pro sérii Championship Manager, jejíž další pokračování nyní Sports Interactive chystá.

Championship Manager 4 vám jako další generace fotbalových manažerů může nabídnout více hráčů, lig a soutěží než jakýkoliv jiný titul. Vůbec poprvé v celé historii této série obsahuje CM4 tzv. "2D match engine" umožňující dělat různá taktická rozhodnutí během zápasu. Sledovat budete moci rovnou celou hru anebo si vybrat pouze ty nejdůležitější okamžiky. Championship Manager 4 vám navíc předvede celou řadu nových funkcí a voleb. Ve vaší moci bude vše od nastavení tréninků týmu, přes vytváření vlastních rozvrhů, až po rozhodování o přestupech a nákupech hráčů. Hra bude vybavena 39 národními ligami s více než 200 tisíci sportovci a dalšími zaměstnanci. Co se týče interface, CM 4 se bude moci pochlubit dvěma novými skiny (a další prý budou následovat později), které poslouží k tomu, abyste si interface přizpůsobili vlastnímu vkusu. Podle vývojářů byste sotva hledali jiný, realističtější fotbalový manažer než je tento. Pro co nejvěrnější zachycení všech aspektů tohoto sportu totiž vypustili do terénu spoustu zvědů a navíc také do tvorby hry zapojili liverpoolskou hvězdu Raye Houghtona. Championship Manager 4 vyjde v březnu.

zdroj: TTG< PR

korgull

Nejnovější články