Dawn of War 2 chce být moderní
zdroj: tisková zpráva

Dawn of War 2 chce být moderní

28. 11. 2008 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Co udělá Relic pro to, aby hráče hned od začátku nenudil zbytečnými procedurami?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Fanoušci sci-fi strategií už nějaký čas upínají své naděje k chystanému Warhammer 40 000: Dawn of War II, který se však od svého úspěšného předchůdce bude lišit v mnoha ohledech. Třeba svoji sólo kampaní. Pryč je zdlouhavé stavění základen, těžba zdrojů a mise, čítající celé hodiny. Relic chce být moderní a zjevně mu jde i o to, abyste si Dawn of War II mohli střihnout o polední pauze (nebo o velké přestávce).

V první fázi kampaně budete provázet skupinku vojenských mariňáků, nazývanou Blood Ravens, skrz nejrůznější pozemní tažení. Velký vliv na další události budou mít vaše rozhodnutí i to, jak velitelům rozdělíte nové skilly za levelup i nalezené předměty. A že do bot poteče od samotného úvodu, kdy Orkové napadnou jeden z klíčových mariňáckých světů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Při jeho obraně si vyzkoušíte všechny základní taktické fígle včetně hledání příhodného úkrytu v dostupném terénu (a la Company of Heroes od týchž autorů) nebo působivého manévru, kdy jednotka postupuje kupředu a ti vzadu střelbou kryjí předsunuté vojáky, než také oni doběhnou do bezpečí. Do toho si přimyslete časované nálože, doplňování granátů u příhodných vojenských skladišť a tak dále. A co teprve když obsadíte komunikační stanici, která vám dovolí si na bojiště přivolat leteckou podporu..

Warhammer 40 000: Dawn of War 2 vyjde začátkem roku pro PC - více v posledních článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Na prahu bitvy z Dawn of War 2  [10.10.2008 16:16 - levis]
Rendery aktérů Warhammer Dawn of War 2  [22.9.2008 12:12 - levis]
Zbraně a brnění z Warhammer Dawn of War 2  [30.7.2008 10:10 - levis]
zdroj: IGN

Nejnovější články