Datadisk Blitzkrieg: Rolling Thunder
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Blitzkrieg: Rolling Thunder

1. 10. 2004 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatelská společnost CDV vypustila další várku tentokrát jedenácti nových ukázek z chystaného rozšíření oblíbené válečné strategie Blitzkrieg - Rolling Thunder, jehož vydání očekáváme v posledním čtvrtletí tohoto roku.

Vývojem datadisku se zabývá studio Nival Interactive, které současně s tím připravuje také další plnohodnotné pokračování série, naplánované na začátek roku 2005. Před dvěma týdny byl zahájen zápis do betatestu Blitzkrieg II.

Blitzkrieg: Rolling Thunder má zahrnovat celou jednu novou kampaň o 18 misích a 8 single-playerových misí. Bude to válečná výprava amerického generála Pattona. Podíváte se tak do Belgie, severní Afriky, na Sicílii, do Francie, ale třeba i do Čech, protože by hra měla obsahovat i okupaci tajné podzemní továrny na zbraně v Plzni. Dále zde budou i úplně nová bojiště jako Španělsko, Sibiř, zasněžené lesy v Ardenách, ad. Důležitou úlohu budou hrát zdroje a tak se o ně budou svádět líté boje, např. se budou okupovat vlaková nádraží, přístavy a letiště, stejně jako továrny, aj.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Těšit se samozřejmě můžete na řadu nových jednotek - arabští odstřelovači, norská pěchota nebo ruští partyzáni. Některé staré jednotky budou trochu modifikované. Nějaké novinky se objeví i mezi budovami. Rolling Thunder má být ale vylepšena i co do hratelnosti. Má nabízet nové taktické varianty, stejně jako zde budou platit nová pravidla pro ohodnocování těžších bojových cílů. Rovněž co se týče posil, sázejí tvůrci na "fair play". Stejně jako se může pro přivolánní podpory kdykoliv rozhodnout hráč, bude tak moci učinit i jeho nepřítel. Ke spuštění tohoto datadisku jinak prý nebudete potřebovat původní hru. Po jeho vydání tvůrci kromě toho chystají ještě přídavek v podobě bonusové kampaně "Grey tiger" o pěti misích.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články