Cult - fantasy RPG s vodníkem
zdroj: tisková zpráva

Cult - fantasy RPG s vodníkem

14. 7. 2002 16:31 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na konec roku 2002 je plánována také nová RPG Cult z dílny slovenských vývojářů 3D People.

Už dlouho o této hře nebylo slyšet a ani obrázky, které jsou v naší galerii přidány s dnešním datem, zdaleka nejsou nové. I když pro mnohé z vás jistě ano.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

The Cult má být isometrická RPG, jež se bude např. vyznačovat i tím, že všechny postavičky budou vypadat jinak, protože jsou vytvořeny z částí, které skýtají téměř neomezené množství kombinací. Stejně to bude vypadat i s hrdinou, kterého si budete moci doslova slepit z mnoha rozmanitých částí, tzn. že si budete moci vybrat nejen z modelů tváře, vlasů nebo očí, ale také z jednotlivých částí šatstva nebo výzbroje. Slovanský původ se nezapře ani tím, že se v The Cult setkáte také s postavičkou známou spíše v našich zeměpisných šířkách - vodníkem, ale také s dalšími ne příliš typickými fantasy postavami.

Příběh se bude odvíjet ve světě, kde lidé již téměř zapomněli vzívat bohy. Přesto jsou zde pozůstatky náboženské historie, a tak se jednoho dne stane, že se ztratí část vzácného a velmi mocného artefaktu přímo z kláštera, kde žil váš hrdina. Téměř nikdo z tohoto řádu nepřežil, takže zbude na vás, abyste se pustili do hledání zbývajících částí artefaktu a zjistili, kdo nebo co se pokouší o jejich získání bez ohledu na následky a oběti.

Update 10:42 - Optali jsme se vývojářů, jakpak to s jejich hrou vypadá a dostalo se nám nečekaně rychlé odpovědi. The Cult byl (jak se už tak stává) odložen a jeho vydání je nyní odhadováno na první čtvrtletí 2003. Dobrou zprávou nicméně je, že tato hra úplně nezmizela z povrchu zemského a brzy se objeví i nové obrázky.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články