Contract JACK udeří i v Československu
zdroj: tisková zpráva

Contract JACK udeří i v Československu

8. 10. 2003 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci série No One Lives Forever z dílen společnosti Monolith by už pomalu měli začít střádat korunku ke korunce, neboť se ještě tento podzim dočkáme očekávaného samostatného rozšíření s názvem Contract J.A.C.K..

V plánu je prý i demoverze, ale o konkrétnějším datu jejího vydání tvůrci zatím mlčí, o obsahu jakbysmet. Contract J.A.C.K., jak jistě už víte, nebude obyčejným datadiskem, který by stávající hru pouze obohatil o nové levely a zbraně. Jde vlastně o samostatný produkt, zasazený do stejného světa jako původní tituly, nicméně založený na zcela jiných herních mechanismech. V tomto smyslu byly provedeny velké úpravy jak v oblasti zbraní, tak i umělé inteligence, která byla přizpůsobena intenzivnější akci. Usměrněn byl interface a některé stěžejní prvky NOLF2, jako skrývání se, plazení, hledání apod., jsou prý nyní podstatně lepší.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Hlavní postava titulu je prostě mužem činu. Je to zabiják, který si za léta své "praxe" stihl vytvořit pár nepřátel. Příběh hry vás seznámí i s jistým Dmitrijem Volkovem, který Jacka zaangažuje do vyšetřování italského kriminálního syndikátu. Navíc, v dnešním rozhovoru věnovaném tomuto titulu na HomeLANu se mj. můžete dozvědět také to, že se děj hry bude primárně odehrávat v Československu (!), Itálii a na Měsíci. Jinak se zde prý objeví i pár dalších, méně významných lokací. Co se týče zbraní, objevíte řadu těch, které byly k dispozici i v NOLF2. Budou však lepší a lépe vyváženy. Kromě toho, většina z nich bude obdařena novými, opravdu hodně vylepšenými zvukovými efekty.

Znovu budete mít k dispozici také Bacalov Corrector z NOLF a přidány budou i nějaké zbraně na energetické bázi pro mise na Měsíci. V Contract J.A.C.K. nebude chybět ani multiplayer. Budete si moci vybrat ze všech herních módů, jaké byly přidány do NOLF2 po jeho vydání - DM, TDM, Doomsday. Upgradu se dočkal tzv. Demolition mód. I přesto, že je tento projekt již téměř hotov, nechtěli bohužel ve výše zmíněném rozhovoru vývojáři ani naznačit, zda se chystají na nějaké další pokračování série či zda plánují nějakou novou hru. Holt si ještě budeme muset počkat.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články