Commandos 2: Odvážní muži
zdroj: tisková zpráva

Commandos 2: Odvážní muži

21. 5. 2001 22:07 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Commandos od dříve neznámé firmy Pyro Studios byla mimořádně úspěšná a mimořádně dobře hratelná taktická hra, na jejímž konceptu se přiživila například i vcelku dobrá hra Desperados a vcelku průměrná hra Star Trek: Away Team.

Commandos 2 se zjevně neodchýlí od osvědčeného modelu ani o centimetr - opět budete mít pod svým velením jednotku ostřílených veteránů s různými schopnostmi, s nimiž snadno porazíte i ty nejlépe vycvičené jednotky sil Osy. Záměrně neříkám Němce, protože válčit se tentokrát bude úplně všude - vždyť od toho byla druhá světová válka světová.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Commandos 2 budou obsahovat dvanáct misí z nichž některé se budou odehrávat i v noci a konečně se podíváme i dovnitř budov. Představí se i nové přírůstky - například pes Whisky, který slouží jako transportér zbraní mezi jednotlivými ukrytými vojáky. Důležitou proměnou prošla i kamera - už není pevně zavěšena; mapou půjde totiž bez problémů otáčet a tak uvidíte i místa za domy či keři, která zůstávala jinak skrytá. V Commandos 2 už nebudou takové rozdíly mezi jednotlivými členy týmu, například všichni budou moci řídit lehčí vozidla nebo se převléknout do nepřátelské uniformy. Hra by měla vyjít v létě, tedy za pár týdnů. Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ondřej

Nejnovější články