Cold War: Behind the Iron Curtain
zdroj: tisková zpráva

Cold War: Behind the Iron Curtain

27. 7. 2004 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Third-person stealth akce Cold War českého vývojářského týmu Mindware Studios vyjde podle včerejší oficiální tiskové zprávy společnosti DreamCatcher v posledním čtvrtletí tohoto roku.

Kromě toho však zpráva odhalila ještě jednu skutečnost, a to, že tento titul zasazený Sovětského svazu 80.let minulého století bude mít i podtitul - Behind the Iron Curtain (neboli Za železnou oponou).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jak víte z řady našich předchozích zpráv (jakožto i z tohoto dubnového obsáhlého článku), hráči se v této hře ujmou role novináře na volné noze. Zajímavé je, že v již zmíněné tiskovce se uvádí poněkud jiné jméno tohoto hrdiny, než doposud. Takže místo Johna Rowlinse budete mít tu čest stát se Mattem Carterem a pokusit se zabránit svržení vlády, která se konečně začala otevírat západu. Hra má být složena z 23 nelineárních misí, v jejichž rámci navštívíte mj. Leninovo mausoleum, Černobyl, ale také Ljubljanku (notoricky známé vězení KGB). Do cesty se vám postaví řada nepřátel s velmi silnou, realistickou umělou inteligencí. Budou to například příslušníci jednotek Specnaz, ruských speciálních sil, ad.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články