Clusterball info a screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Clusterball info a screenshoty

12. 11. 2001 15:04 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ve stavu těsně před vydáním se nachází hra Clusterball od švédských DayDream Software, která v sobě míchá prvky akční střílečky s futuristickým sportem.

Vaším úkolem totiž nebude primárně zlikvidovat ostatní létající stroje na obloze, jako tomu bylo třeba v Echelonu nebo Terminal Velocity, ale budete zde sbírat barevné míčky a dopravovat je za pomoci různých powerupů na určené místo. Ten, kdo jich sebere do vypršení časového limitu nejvíce, má vyhráno. Na první pohled to zní jako trochu slaboduchý koncept, ale ve hře přes internet nebo síti by to nemuselo být tak špatné. Zde je několik nových screenshotů:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Podle dostupných obrázků a informací se dá grafika hry zařadit k těm lepším, neboť se jedná o vylepšenou verzi enginu ze závodů zimních skútrů Ski-Doo X-Team Racing. Více se o Clusterball dozvíte v aktuálním preview na GameSpy nebo na oficiálních stránkách hry. K dispozici je i nevelká demoverze (14 MB) obsahující tři herní prostředí (Egypt, Antarktida a Taj Mahal) k vyzkoušení v tréninkovém módu nebo přes internet (po registraci zdarma).
zdroj: BlueMonday a GameSpy Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články