Chystá se druhý díl filmového Tomb Raidera
zdroj: tisková zpráva

Chystá se druhý díl filmového Tomb Raidera

14. 5. 2002 16:00 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Americký magazín Variety přinesl jako první informaci o tom, že studio Paramount Pictures začalo připravovat druhý díl filmového Tomb Raidera.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Hlavní roli v něm má opět ztvárnit sexy herečka Angelina Jolie známá z účinkování ve filmu Narušení, který zrovna včera dávali na HBO a role jedné dívčiny z lapáku ji tam náramně sedla :) Kormidla by se měl ujmout holandský režisér Jan de Bont (Nebezpečná rychlost 1-2, Twister), více detailů se dozvíte v sekci Zábava na našem portálu:
    Důvody, proč chce Paramount Pictures tak rychle natočit pokračování, jsou nasnadě: jde o stále nejpopulárnější počítačovou hru a první filmový díl v režii Simona Westa vydělal po celém světě více jak 230 milionů dolarů, když jen první víkend byl americký výdělek úctyhodných 48 milionů dolarů... [více]
Nevím, jak na vás, ale na mě působila většina dialogů v prvním filmovém zpracování Lary Croft neskutečně trapně a také některé herecké výkony (především záporňáků) byly slabé. Vše sice zachraňovaly bujaré vnady Angeliny Jolie a trikové sekvence na způsob Indiana Jonese, ale pokud bude Tomb Raider 2 pokračovat ve stejném duchu, tak na něj už určitě nepůjdu.
zdroj: AVault

Nejnovější články