Cesta kolem světa v 15 Days
zdroj: tisková zpráva

Cesta kolem světa v 15 Days

24. 7. 2009 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Političtí aktivisté jsou na stopě vraždy člena britského kabinetu v adventuře od autorů Overclocked.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Začalo to jako obyčejný červencový den: Mike a Bernard své kamarádce Cathryn k třicátým narozeninám právě dali ukradenou hodinovou ručičku z Big Benu.. cože? Inu, pro trojici politických aktivistů, kteří po robinhoodovsku kradou cenné umění a část výtěžku věnují na dobročinné účely, zkrátka nic neobvyklého. Tolik premisa nedávno oznámené adventury 15 Days od autorů ceněného Overclocked.

Jenže poslední krádež čtveřice se odehraje ve chvíli, kdy ve své kanceláři zemře britský ministr zahraničí, a proto jsou tři hrdinové - i jejich příležitostný čtvrtý člen týmu, profesor umění McBride - v nebezpečí. Na stopě je jim přední detektiv Jack Stern z amerického Interpolu. A hádejte! Ano, ve hře budete přepínat nejen mezi trojicí postav, ale především mezi hrdiny-aktivisty a detektivem na stopě. Souběžně tu tedy pobeží dvě paralélní dějové linky, které se v jednom bodě samozřejmě protnou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Během tohoto dobrodružství se podíváte do pařížských katakomb, techno klubů, spousty muzeí i tajemného ostrova, který jako by z oka vypadl některému z padoušských sídel ve filmech s Jamesem Bondem.

A podobně jako agent 007 budou mít hrdinové k dispozici spoustu udělátek: dojde proto na překonávání laserových nástrah, hackování počítačů, manipulaci s kamerami, hru světla a ohně se zápalenými loučemi i časté používání kompasu. Hrdinové budou navíc všechny své kroky pečlivě plánovat na internetu.

15 Days vyjde koncem roku pro PC.
zdroj: Adventure Gamers

levis

Nejnovější články