Celshadovaný Red Steel 2
zdroj: tisková zpráva

Celshadovaný Red Steel 2

4. 5. 2009 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nástupce asijsko-americké wiičkové střílečky v prvních detailech a také na sadě scanů.

Od vydání asijsko-americké wiičkové střílečky Red Steel (69%, recenze) se ke studiím Ubisoftu stále více upírají zraky pokračováníchtivých hráčů. O druhém dílu se přitom mluvilo už dlouho, na jeho slavnostní odhalení v posledním čísle časopisu Nintendo Power se dělaly reklamy několik měsíců a obecně jde o vcelku sledovanou záležitost. S čím tedy autoři přijdou tentokrát?

Zásadní změnou je jistě nový grafický háv, který se veze na módní vlně celshadované, respektive vysoce stylizované grafiky (od Prince perského po Borderlands). Což má jít ruku v ruce se změnou prostředí: Red Steel 2 se bude totiž odehrávat v pouštním městě Caldera, architektonicky někde mezi moderním westernem a východoasijskou metropolí (to aby autoři opět ukázali něco ze své lásky ke Kill Billovi).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hlavní postava se má jmenovat jednoduše Swordman, tedy Šermíř, a oproti minulému dílu prý při soubojích nebude prolévat tolik krve (tzn. méně brutality). Přibudou poslední útoky, jimiž snadno dorazíte nepřítele, a celá hra poběží v šedesáti snímcích za vteřinu.

Dále je třeba předeslat, že půjde o titul vyžadující ovladač Wii MotionPlus. Ten prý zajistí dostatečně věrohodnou reprodukci nejrůznějších akrobatických pohybů, střelby a dokonce i opravdu silného nápřahu s mečem v ruce.

Red Steel 2 vyjde pro Wii nejdříve koncem roku - více již brzy na homepage.
zdroj: Nintendo Power

levis

Nejnovější články