CellFactor: Psychokinetic Wars přiblížen
zdroj: tisková zpráva

CellFactor: Psychokinetic Wars přiblížen

21. 1. 2009 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

"Unreal Tournament s psychokinetickými dovednostmi" bortí zažitý rámec o jednodušších hříčkách pro PSN/XBLA. PREVIEW

Předělávka původní PhysX střílečky z PC, co se objeví ke stažení v rámci nabídky Xbox Live Arcade a PlayStation Network, poněkud bortí zažitý rámec o jednodušších hříčkách, distribuovaných skrze tento kanál. Půjde o klasickou multiplayerovou akci na způsob Unreal Tournamentu a postavenou na Unreal Enginu. S detailně zpracovanými mapami pro 16 hráčů naráz, a postavami, co se tu budou vzájemně nahánět nejenom díky nabídce tradičních zbraní. Ve hře budou totiž i psychokinetické dovednosti, s jejichž pomocí bude možné manipulovat s objekty (nicméně vedle online klání se počítá také se singleplayerem, v němž musíte v řadě levelů splnit tvůrci požadované úkoly - při konfrontaci s boty, Jako zlikvidovat určité množství nepřátel za využití konkrétní dovednosti apod.).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ony dovednosti se pak vážou ke skutečnosti, že na výběr má být ze tří základních charakterů. První na řadě bude Bishop, kterýžto je ale ženského pohlaví. Jeho doménou má být právě a jen psychokineze. Díky téhle dovednosti dokáže zdejší interaktivní prostředí maximálně využít proti svým soupeřům. Takhle kupř. zvládne rozbít vybraný objekt či část herní scenérie a následně ji, jako hotové krupobití, obrátit směrem na vybraného soka. Třebaže Bishop bude moci sbírat zbraně a munici, co jsou porůznu poschovávané v dané aréně, v jeho rukou se vždy přetransformují do proudu ničivé energie. Takže u brokovnice bude postava střílet energetické koule, apod. K tomu všemu ještě Bishop dokáže létat a do vínku dostane i dvě defenzivní aktivity - všeříkající "psi shield" a "psi flash", tady pro omráčení protivníka.

Následuje Blackop, na první pohled standardní voják, který však má vyjma zbraní též disponovat určitými psychickými aktivitami. Na předním místě to bude "psi shield" pro odrážení kulek, či teleport, jenž se bude hodit zejména v takových případech, kdy ponese vlajku v rámci režimu Capture the Flag. Zcela klíčovou dispozicí však bude schopnost pokládat nášlapné miny. Posledním v pořadí má být Guardian, který jako jediný nebude mít do vínku dány "psi" možnosti. Přesto půjde o zdatného soupeře, v boji na blízko téměř neporazitelného. Mezi jeho unikátní vlastnosti má patřit duální držení všech zbraní a potom mimořádné pohybové aktivity jako je super skok, rychlý úhyb a nebo sprint.

zdroj: Archiv


Cellfactor Psychokinetic Wars gameplay video

Doufejme, že tvůrci všechny postavy citlivě vybalancovali, aby byla zajímavá i plánovaná týmová klání. Mluví se o dalším obsahu ke stažení, o rozlišení 1080i a ozvučení Dolby 5.1. Surround, o podpoře achievementů a datu vydání v první polovině tohoto roku. Zásadní otázkou na závěr je - jaká vlastně bude cena? Dá se předpokládat 1.200 MS bodů.
zdroj: TeamXbox

mart

Nejnovější články