Boj proti terorismu v PRISM: Threat Level Red
zdroj: tisková zpráva

Boj proti terorismu v PRISM: Threat Level Red

1. 6. 2005 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

O hře PRISM: Threat Level Red, vyvíjené současně s hrou pro americkou Národní gardu, jsme na našich stránkách psali naposledy před více než rokem a tak je čas si ji opět připomenout.

Příležitost nám k tomu poskytla společnost Playlogic, která spustila nové oficiální stránky. Kromě toho si dovolím upozornit také na sadu screenshotů, které k nám do galerie přibyly už během E3, ovšem klidně jste je v té smršti všech dalších novinek mohli přehlédnout.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

PRISM se řadí žánrově k first-person střílečkám. Jejím tématem je válka proti terorismu. Hráči si užijí prvků špionáže, stejně jako rychlé akce. Jádro hry se soustředí na použití nových či experimentálních zbraní a různých sledovacích technologií. Dějově se PRISM odehrává v blízké budoucnosti. Název titulu je odvozen od stejnojmenné vysoce tajné jednotky domobrany, jejímž členem se hráč stane. Ovšem nejen to. RPISM je prý rovněž akronymem k jistému novému počítačovému programu, který vláda využívá k bezdrátovému prolomení se do bezpečnostních kamer po celé Americe.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články