Blitzkrieg: Burning Horizon - info a obrázky
zdroj: tisková zpráva

Blitzkrieg: Burning Horizon - info a obrázky

18. 3. 2004 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Kromě oficiálního pokračování Blitzkrieg II pracují Nival Interactive i na prvním přídavku pro původní hru s názvem Blitzkrieg: Burning Horizon.

Datadisk by měl nabídnout 28 nových misí, z nichž 18 bude patřit do kampaně, věnované bitvám německého generála Rommela. S ním se nejdříve pustíte do obsazování Francie a později do bojů v severní Africe, díky kterým si také vysloužil přezdívku "pouštní liška". Aby hra měla skutečně autentický nádech, konzultovali tvůrci tuto kampaň s některými žijícími členy Afrika Korps. V praxi se jejich připomínky mají projevit hlavně v taktické části.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Kromě Rommelovy kampaně bude datadisk obsahovat též několik samostatných misí, které vás zavedou třeba do Norska, Singapuru nebo Barmy. Z více než 50ti nových jednotek se v datadisku objeví třeba japonské tanky (Chi Ha), bojové letouny Zero, bombardéry Blenheim nebo tanky Panzer IV H. Změn se prý dočká i AI, která má být jednoduše mnohem vynalézavější a obecně chytřejší než v původní hře.

Pokud jde o technické zpracování, zůstane vše prakticky při starém. Co se však výrazně pozvedne, bude interaktivita prostředí. Všechny budovy a mosty budou moci vybuchovat, stromky zase klidně přejedete tankem, v zemi mají po výbuchu zůstávat viditelné díry. Multiplayer bude podporovat hru až do výše 8mi hráčů, nějaké výraznější změny v jeho kódu nebo možnostech se nicméně neplánují. Burning Horizon má být totiž zaměřen především na singleplayer - jeho herní dobu vývojáři odhadují alespoň na 20 až 30 hodin. Několik nových ukázek z Rommelovy kampaně i ostatních misí naleznete v naší galerii. Vydání přídavku se plánuje na letošní podzim.

kate

Nejnovější články