Bláznivý a akční Conker: Live & Reloaded
zdroj: tisková zpráva

Bláznivý a akční Conker: Live & Reloaded

9. 3. 2005 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Britská vývojářská grupa Rare se po svém odchodu z Nintenda konečně hmatatelně představuje, na jaře bychom se měli dočkat exkluzivního "remaku" pro konzoli Xbox - titulu Conker: Live and Reloaded.

Jeho jádro mají tvořit dvě části - poněkud bláznivá singleplayerová mise (v podstatě identické dobrodružství rezatého Conkera z N64). A potom multiplayer, který by mohl být eventuálně konkurencí pro aktuální PS2 eskapády Ratcheta s Clankem.
V režimu pro jednoho hráče se tedy jedná o starou známou plošinovku s vše prostupujícím humorem určeným pro otrlejší hráče. Singleplayer má však být oproti originálu z N64 ještě dále rozšířen o dříve neviděný cenzurovaný obsah, který přirozeně bude oděn o poznání lepším grafický kabátkem! V případě multiplayerové kapitoly se dočkáte pořádné third-person střílečky a rozhodně se nenechte zmást legračními obličeji hlavních protagonistů. Bude to tvrdé a pořádně brutální, takže takový headshot vám autoři neváhají připomenout kýblem hustě rozlitého kečupu. Pustit k tomu menší děti by bylo asi stejné, jako nechat je koukat na South Park.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Multiplayerové hrátky mají podporovat účast celkem 16 hráčů, kteří si budou moci vybrat některou z přednastavených postav, lišící se vzhledem a zejména výzbrojí. Mezi jejich speciální dovednosti budou patřit přestrojení nebo předstírání smrti. Mapy se mají rámcově lišit, jak tematicky, náplní, tak svou rozlohou a dojde i na používání dopravních bojových prostředků, jako jsou letecké síly či tanky. Počítá se s postupem své hodnosti, následným ziskem válečných medailí a v neposlední řadě něco bonusovým materiálem ke stažení skrze Xbox Live.

Zkrátka připravte se na dynamickou, drsnou a přitom všem pořád dostatečně zábavnou akci (ani v multiplayeru nechybí tradiční parafráze na filmové spektákly), kterou si majitelé Xboxu zcela jistě a rádi vychutnají.
zdroj: GameSpy

martin

Nejnovější články