Beach Life - hra bez hranic
zdroj: tisková zpráva

Beach Life - hra bez hranic

26. 10. 2001 2:52 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Jsou to tři dny, co jsme Vás letmo informovali o nové simulační hře, Spring Break (Beach Life), a už tu máme další novinky.

Jak jsme dříve psali, půjde o simulaci prázdnin se vším, co k nim patří. Inspirací ke stvoření takovéto gamesky bylo vlastně pozorování lidí během prázdninových radovánek. I Vy budete během hry především sledovat reakce návštevníků Vašeho rekreačního centra na situace, které jim nastolíte. Tvůrci se záměrně vyhnuli hlubšímu ekonomickému modelu. Podstatná bude především spokojenost hostů, kteří pokud budou štastní, budou samozřejmě i více utrácet. Na Vás bude, zásobovat je tím, co zrovna potřebují a vytvořit jim dostatečně atraktivní prostředí. Důležitými faktory budou totiž právě atraktivita rekreační oblasti, popularita a návštevnost. Při stavbě různých barů, klubů, restaurací, sportovišt a mnoha dalších nezbytných věcí, Vás bude doprovázet i vkusná muzika. Hra bude izometrická (podobně jako Commandos2 nebo Desperados) a budete se moci na své návštevnice podívat i pěkně zblízka.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Ale aby nebylo všechno jen růžové, potkáte se i s mnoha problémy - moskyti, útoky žraloků, vandalismus, kvanta ožralých otrapů, špatné počasí, otrávená jídla, nemožně nevkusný DJ, atd. Pokud jde o personál, ten si budete najímat naštestí sami, takže co se týče otravy z jídla nebo podobných nepříjemností, můžete dotyčného podezřelého na hodinu vyrazit. Tešit se můžete na mnoho různých lokací, predevším to tedy budou ostrovy. Každý by ale měl být něčím výjimečný. Nakonec ještě drobnůstka, která nepoteší příznivce multiplayerů - o této variantě se neuvažuje.
zdroj: MGON Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull
Smarty.cz

Nejnovější články