Atari se ujalo Heroes over Europe
zdroj: tisková zpráva

Atari se ujalo Heroes over Europe

18. 8. 2008 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Protáhne vás dobře známými evropskými destinacemi za druhé světové války. + PRVNÍ OBRÁZKY

Letecký simulátor Heroes over Europe (nepřímý nástupce kvalitního Heroes of the Pacific), který pílí na konzole PS3 a X360 a dále samozřejmě ještě na PC, bude distribuován firmou Atari. Ta si v posledním čtvrtletí (končícím v červnu) trochu napravila značně pošramocenou reputaci skutečností, že se konečně dostala do černých čísel. Za čímž byla především poptávka po multiplatformovém Alone in the Dark, jehož expedice výrazně přesáhla milion kopií. Uvidíme, jak moc velkou radost Atari udělá zde anoncovaný Heroes over Europe, který v příštím roce hráče protáhne dobře známými evropskými destinacemi druhé světové války, počítaje v to letecké dogfighty při obraně Londýna a konče bombardováním Berlína.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tvůrci tu slibují vysokou míru autenticity, což znamená dobové stroje (samozřejmě ty nejproslulejší jako P-51 Mustang) a realisticky zpracované kokpity, což by spolu s určitými taktickými herními prvky mělo produkt ještě více zviditelnit. Nový engine bude údajně pohánět něco zcela unikátních, byť dosud blíže nepředstavených herních režimů a také propracovaný online multiplayer dostupný až 16 hráčům naráz.

Mluví se o pečlivě vymodelovaných herních scenériích, HD grafice a plánovanému bonusovému obsahu nabídnutému posléze ke stažení, kde se dají odhadnout další letadla či mise. A o kampani, ve které hrají hlavní roli spojenečtí piloti - takže na Luftwaffe, resp. proudové Messerschmitty si protentokráte patrně budete muset nechat zajít chuť. Heroes over Europe vyjde v roce 2009 - více o něm v prosincovém článku.
zdroj: PR

mart

Nejnovější články