Arkádový basketbal NBA Jam od EA
zdroj: tisková zpráva

Arkádový basketbal NBA Jam od EA

1. 6. 2010 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Graficky bude vycházet z rozpohybovaných fotografií, které tak trochu připomínají koláž.

EA Canada na letošní podzim chystají remake sportovní arkády NBA Jam, která v roce '93 patřila mezi jedny z nejoblíbenějších basketbalů. Její nová verze bude určena výhradně pro Wii a ze své předlohy má vycházet natolik důsledně, že autoři dokonce zachovali stejné ovládací schéma.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Interface je tedy jednoduchý: stisknutím Z se hráč pustí do sprintu, tlačítkem A nahraje atd. Pokud ovladačem máchnete do vzduchu, hráč vyskočí, jindy vystřelí nebo se pokusí zablokovat protihráče atp. Chybět nebude ani oblíbený násilný pohyb Shove, po jehož provedení skončí hráč soupeř na zemi minimálně s odřeným kolenem. Souboje k tomuhle arkádovému basketu prostě vždy patřily a nové NBA Jam nebude výjimkou.

Změnu naopak představuje výtvarný styl: všechny obličejové animace vychází přímo ze skutečných fotografií, které animátoři EA rozpohybovali. Ve výsledku tak hra působí jako roztomilá, na koleně udělaná grafická koláž, kterou při hraní doplňují bláznivé výkřiky komentátora. A první dojmy ze zahraničí se shodují na tom, že NBA Jam je vůči svému předchůdci v hratelnosti opravdu věrné. Těšíte se?

NBA Jam vyjde na podzim pro Wii.

zdroj: Gamespot

levis

Nejnovější články