Arkádová letadélka Aeronauts
zdroj: tisková zpráva

Arkádová letadélka Aeronauts

22. 7. 2008 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Přes dvě stě serverů po celém světě a pohodová akce s letadly, co víc byste od dobré arkády chtěli?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Do světa proniká čím dál tím víc onlinovek od korejských vývojářů, zdaleka ne všechny lze však stejně jako dřív odmávnout s tím, že hry vzniklé mimo evropská a americká studia zkrátka nejsou dobré, protože to už dávno neplatí.

A to třeba i přesto, že Aeronauts od vývojářů z JCE se vykazují trochu jiným grafickým slohem, než na jaký jsme při euroamerické fixaci na realismus zvyklí (ale i ta postupně padá, viz Diablo III, Team Fortress 2 či Battlefield Heroes).

Princip hry vychází z jednoduchého předpokladu, totiž že každého by bavilo pilotovat letadlo, akorát by to nesmělo vyžadovat podrobnou znalost složitých ovládacích mechanismů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Od jednoduchého tutorialu do té doby, než dosáhnete čtvrtého levelu, vám tedy řízení letounu bude připadat maximálně jednoduché, zatímco budete v čistě arkádovém duchu plnit veskrze triviální úkoly a snažit se hru dostat do prstů. Od čtvrté úrovně dál sice arkádový koncept zůstane zachován, budete se však moci přidat k některému z existujících týmů nebo si jeden založit.

Při přestřelkách ve třech proti třem navíc lépe vyzkoušíte čerstvě nabyté zbraně i pokročilé možnosti ovládání stroje. A kdykoliv by vám akce přišla monotónní, budete moci sáhnout po některém z vedlejších úkolů jako sbírání balónů, chytání utíkajících NPC atd.

zdroj: Archiv


Aeronauts trailer

Aeronauts pro PC se v současné době nachází ve fázi uzavřeného beta testu, probíhajícího napříč zhruba dvěmi sty servery po celém světě, přičemž vedle toho tokijského, singapurského či losangeleského se hraje i v Londýně a ještě bližším Frankfurtu, díky čemuž budou mít i čeští hráči šanci na slušné pingy - více o hře na homepage.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články