ArenaNet připravuje Guild Wars 2
zdroj: tisková zpráva

ArenaNet připravuje Guild Wars 2

22. 3. 2007 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ač tu ještě nemáme ani duben, bude dnes řeč hned dokonce o květnovém čísle magazínu PC Gamer.

Proč? Odhaluje totiž skutečnost, že se chystá Guild Wars 2, následovník populární fantasy MMORPG od studia ArenaNet. Odhaluje je slabé slovo. On tomuto projektu věnuje rovnou 11 stránek plných obrázků, artworků, tipů a triků od hlavního designéra hry, popis nových frakcí GW2 a v neposlední řadě také rozhovor s Jeffem Strainem o technologii nového díla.

Guild Wars 2 neočekávejte dříve než v příštím roce, kdy má být spuštěna beta. Kdyby se vám to zdálo jako příliš dlouhá doba, nenechte si ujít letos na Vánoce datadisk pro GW1 - Eye of the North, který má příběhy obou základních projektů propojit. V každém případě, stěhování postaviček mezi nimi nebude možné. Co se týče výše naťuknutých nových ras, seznámit se budete moci s těmito: Sylvari, Asuras, Charr a Norn. Největšími změnami v GW2 ale budou především úplně renovované prostředí a ovládací systém postavičky, předefinovaný PvP systém a přestavěný systém NPC společníků.

Mimochodem, pravé fanoušky Guild Wars by mohlo zajímat, že se na TISCALI Gameshopu nově objevila ultimatní edice - Guild Wars Legacy Ultimate Edition! Obsahuje všechny tři dosud vydané Guild Wars hry a plno dalších bonusů.

zdroj: GWGuru

korgull

Nejnovější články