America Army 3 představena
zdroj: tisková zpráva

America Army 3 představena

14. 11. 2008 1:01 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Americká armáda volá potřetí do zbraně. Jak střílečka s devíti miliony hráčů zvládne přechod na Unreal Engine 3? + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva O nečekané půlnoční překvapení není nikdy nouze a tentokrát je to americká armáda, kdo hráče mobilizuje do zbraně. Nebojte, s Bushovým včerejším projevem to naštěstí nemá nic společného (i když načasované by to bylo vtipně), to se jen o slovo poprvé hlásí armádní akce America's Army 3. Tedy nástupce značky financované z kapsy americké armády a na tamním trhu maximálně populární (dnes čítá devět milionů registrovaných hráčů).

První vlna screenshotů ve skutečnosti na internet unikla již před několika dny, teprve nyní se však vývojáři odholali potvrdit jejich pravost (kterou napovídalo již opakované stažení tohoto materiálu z Youtube a Myspace) a vedle toho spuštěním příslušného webu poprvé oficiálně oznámili třetí etapu populárního vojenského simulátoru. Zde jsou screenshoty:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nic konkrétního se prozatím neví, snad jen to, že první sada obrázků pochází z vylepšené mapy Pipeline a oproti její dosavadní verzi působí více industriálním a zanedbanějším dojmem, což je dle prvních ohlasů věrné komunity jedině dobře.

Konkrétně došlo ke změně v nasvícení scény, přepracování modelů a v několika místech i přepracování jednotlivých částí mapy. V porovnání s dosavadní verzí hry (America's Army Special Forces/Overmatch) jde ale o skok především přechodem na silnější Unreal Engine 3. A jak že se to projeví konkrétně, to už napovídají první fanouškovské porovnání oproti předchozím mapám:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
srovnání nadcházející trojky (vlevo) se současnou verzí (vpravo)

America's Army 3.0 vyjde pro PC v třetím čtvrtletí příštího roku.
zdroj: PR, diskusní fóra, AAA Tracker & uvedené zdroje

levis

Nejnovější články