America Army 3 oficiálně
zdroj: tisková zpráva

America Army 3 oficiálně

21. 1. 2009 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zaměří se na život vojáka jako celek, jak tráví svůj volný čas a postupuje v armádní hierarchii.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Vloni v listopadu byl s první vlnou uniklých obrázků potvrzen třetí díl zdarma šířené vojenské akce America Army 3 sponzorované americkou vládou. Včerejší oficiální oznámení sice čítá přes dvě stránky, konkrétní vylepšení v něm však opět třeba hledat lupou. Autoři zřejmě dosáhli limitu pro přidávání nových vlastností a proto se chtějí soustředit nikoliv na čerstvé věci, nýbrž spíš lepší správu těch existujících. Proto má být celá hra "přístupnější pro nováčky", snadnější pro instalaci/stažení a zároveň stále zážitkem pro skalní fandy, kterých se nováčkovská omezení samozřejmě nebudou týkat.

Druhým zásadním cílem nové verze 3.0 je fixace na život vojáka jako celek: jeho hodnoty a způsob života, tedy nejen to, jak bojuje a střílí, ale také jak cvičí, tráví svůj volný čas a samozřejmě postupuje v armádní hierarchii. Že to všechno bylo již ve verzích předchozích? Odpověď hledejte v jednom nenápadném popisu: "Vojenská simulace na takové úrovni, kde záleží na každém detailu".

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
srovnávací obrázky mezi starou verzí AA 2.0 a novou 3.0

Zpočátku se hra bude soustředit na obyčejného vojáka 11B. V rámci téhle kategorie budete muset ovládnout dovednost ve střelbě, pozici granátníka, kulometčíka a automatického kulometčíka. Jako první ze specializací pak na vás čeká pozice bojového medika, kterou autoři zpřistupní letos v létě.

Kdo získá tuto kvalifikaci, bude si moci v tréninkových misích sám ošetřit zranění nižšího stupně ohrožení (ty složitější pouze svým spolubojovníkům v multiplayeru, kde bude o podobné profese jistě nouze). Druhou specializací bude později pozice inženýra, z níž bude možné se podílet na plánování jednotlivých misí (jak překonat tu či onu překážku, čím zaskočit nepřítele atd).

America Army 3 vyjde letos jen pro PC a bude opět zdarma k dispozici - více v odhalení a na homepage.
zdroj: PR

levis

Nejnovější články