America Army 2.0 na dostřel
zdroj: tisková zpráva

America Army 2.0 na dostřel

5. 9. 2003 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pouze několik týdnů po vydání America's Army verze 1.9 (recenze) začínají na internet prosakovat zprávy o dokončování verze další, číselně označené jako 2.0.

usarmy zdroj: tisková zpráva Její náplní nebude pouze vychytávka bugů s nespolehlivým přihlašováním k autentizačnímu serveru, ale přibude i nový herní obsah. Tak, jako přinesla poslední verze do hry funkci Medika, přinese verze 2.0 atraktivní speciální jednotky (Special Forces) včetně všeho, co s jejich nasazením patří - v což počítám i autentické uniformy a kamufláže. Zprávu dokládají i první zveřejněné obrázky příslušníků komand, které jsme přidali do naší galerie.

Práci speciálních jednotek si vychutnáte kromě tréninků i v pro ně nově vytvořených mapách. Servery, které testují verzi 1.9.9, obsahují mapy Pipeline SF, Special Forces CSAR, Special Recon a Hospital Rescue. Zmínku o AAO zakončím odkazem na průvodce hrou, který se podrobně věnuje všemu, co pro hraní této výborné a zdarma šířené hry můžete potřebovat. Příští týden pak plánujeme publikování jeho druhého pokračování.

zdroj: homepage

mickey

Nejnovější články